Sadece Ben
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 163
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu sonuçlar çıktı.İzin verilen tehditlere bak
Bu sonuçlar çıktı.İzin verilen tehditlere bak
Virüs girdiği saatler uyuyor mu
Virüs girdiği saatler uyuyor mu
Çoğu virüsü Windows buluyor ama bir format atmakta fayda var. Geçmiş olsunevet aşağı yukarı uyuyor. Koruma geçmişindekilerden sadece 4. olan tehdit uyuyor ama.
Anladım. Çok teşekkürler.Çoğu virüsü Windows buluyor ama bir format atmakta fayda var. Geçmiş olsun
Format atmak için belleği nerelerde bulabilirim ? Yoksa internetten flasha yazılımı indirip kendim mi hazırlamam gerek ?Çoğu virüsü Windows buluyor ama bir format atmakta fayda var. Geçmiş olsun
Tamam teşekkürler bir bakayım.Defender tam bulamayabilir virüsü. Malwarebytes deneme sürümü indir onla bi tara. Format atma bence. O kadar şeyi tekrar indirmek felan çok uzun sürer uğraştırır.
Eğer format atmaya karar verirsen buraya tekrar konu aç sadece format için. Yardımcı oluruz o zaman.Format atmak için belleği nerelerde bulabilirim ? Yoksa internetten flasha yazılımı indirip kendim mi hazırlamam gerek ?
Tamam teşekkürler bir bakayım.
Flasha indirene gerek yok. Direkt Windows indri de. Kendi sitesinden indir. Yüklendikten sonra pc ye yükle de. İnternet hızına göre biraz bekliyorsun. SıfırlanıyorFormat atmak için belleği nerelerde bulabilirim ? Yoksa internetten flasha yazılımı indirip kendim mi hazırlamam gerek ?
Tamam teşekkürler bir bakayım.
Dediğiniz programla taradım ve 90 dosya tespit edildi. Hepsini de halletti. Şimdi tekrardan taradım 1 kere daha ve herhangi bir problem gözükmüyor. Sizce programda gözükmüyorsa gitmiş midir ?Defender tam bulamayabilir virüsü. Malwarebytes deneme sürümü indir onla bi tara. Format atma bence. O kadar şeyi tekrar indirmek felan çok uzun sürer uğraştırır.
Anladım. Çok teşekkürler. Malware bytes programıyla yaptığım şey hakkında yazdım. Sizce tamamen çözülmüş müdür yoksa format şart mıdır ?Flasha indirene gerek yok. Direkt Windows indri de. Kendi sitesinden indir. Yüklendikten sonra pc ye yükle de. İnternet hızına göre biraz bekliyorsun. Sıfırlanıyor
Evet malwarebytes virüsü sildiyse ve artık bir şey görünmüyorsa sıkıntı yok demektir. Format atmanıza da gerek yok.Dediğiniz programla taradım ve 90 dosya tespit edildi. Hepsini de halletti. Şimdi tekrardan taradım 1 kere daha ve herhangi bir problem gözükmüyor. Sizce programda gözükmüyorsa gitmiş midir ?