Virüs Girdi Yardım Edin

resim_2023-04-25_221455846.png
Ekran görüntüsü 2023-04-25 221436.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İzin verilen tehditlere bak
Bu sonuçlar çıktı.

Defender tam bulamayabilir virüsü. Malwarebytes deneme sürümü indir onla bi tara. Format atma bence. O kadar şeyi tekrar indirmek felan çok uzun sürer uğraştırır.

Çoğu virüsü Windows buluyor ama bir format atmakta fayda var. Geçmiş olsun
Format atmak için belleği nerelerde bulabilirim ? Yoksa internetten flasha yazılımı indirip kendim mi hazırlamam gerek ?

Defender tam bulamayabilir virüsü. Malwarebytes deneme sürümü indir onla bi tara. Format atma bence. O kadar şeyi tekrar indirmek felan çok uzun sürer uğraştırır.
Tamam teşekkürler bir bakayım.

benim pc yede virüs bulaştı dosyalar uygulama.exe oldu virüs taradım klasörler görünmez oldu aramaya yazınca çıkıyor

Format atmak için belleği nerelerde bulabilirim ? Yoksa internetten flasha yazılımı indirip kendim mi hazırlamam gerek ?

Eğer format atmaya karar verirsen buraya tekrar konu aç sadece format için. Yardımcı oluruz o zaman.

Flasha indirene gerek yok. Direkt Windows indri de. Kendi sitesinden indir. Yüklendikten sonra pc ye yükle de. İnternet hızına göre biraz bekliyorsun. Sıfırlanıyor

Dostum fidye virüsü yemişsin format hariç zaman kaybı

Dediğiniz programla taradım ve 90 dosya tespit edildi. Hepsini de halletti. Şimdi tekrardan taradım 1 kere daha ve herhangi bir problem gözükmüyor. Sizce programda gözükmüyorsa gitmiş midir ?

Flasha indirene gerek yok. Direkt Windows indri de. Kendi sitesinden indir. Yüklendikten sonra pc ye yükle de. İnternet hızına göre biraz bekliyorsun. Sıfırlanıyor
Anladım. Çok teşekkürler. Malware bytes programıyla yaptığım şey hakkında yazdım. Sizce tamamen çözülmüş müdür yoksa format şart mıdır ?

Dediğiniz programla taradım ve 90 dosya tespit edildi. Hepsini de halletti. Şimdi tekrardan taradım 1 kere daha ve herhangi bir problem gözükmüyor. Sizce programda gözükmüyorsa gitmiş midir ?
Evet malwarebytes virüsü sildiyse ve artık bir şey görünmüyorsa sıkıntı yok demektir. Format atmanıza da gerek yok.

Geri