Virüs programı oyun dosyasını virüs algıladı

Katılım
2 Ağustos 2024
Mesajlar
97
Reaksiyon skoru
32
Selam. Webroot Antivirüs programı kullanıyorum. World of Tanks adlı oyunun worldoftanks.exe dosyasını Win32.User.Added olarak tespit edip karantinaya aldı. Dosya engelleme kısmından izin verip karantinadan geri yüklediğim halde ne sitesini ne oyunu açıyor. Korumayı kapat seçeneğiyle antivirüs programını kapatsam da tek tek tüm korumayı kapatsam da oyun çalışmıyor. Kontrol et ve onar seçeneği de çalışmıyor. Oyun destek ekibiyle iletişime geçtim telefondan açabildim sitesini mobil veriyle onlar basit şeyler söylüyor virüs programını kapat felen diyorlar. Kontrol et ve onar seçeneğinin engelini nasıl kaldırabilirim ?

WhatsApp Görsel 2025-03-12 saat 18.07.53_bd893cac.jpg
 
hayatımda ilk defa duydum bu AV'ü false-positive vermiş olabilir veya oyun dosyalarını komple silip tekrar yükleyeceksin gibi.
 
Dosya doğrulama yap.
 
webroot beyaz listeye alsan dahi önceden yakaladığı için böyle saçma saçma kafasına göre iş yapar. webrot orjinal değil mi?
 
Daha önce kullanmıştım, yıllar yıllar önce, bana sormadan iş yaptığı ve özgürlüğümü elimden aldığı için canın cehenneme deyip format atarak kurtulmuştum o zaman çünkü elle silmeye kalkınca windowsu çökertiyordu.
 
Orjinal. Keyi de 1 sene önce satın aldım. İllegal bir durum yok oyunu sitesinden indirdim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:


Fotodaki hatayı veriyor yaptırmıyor.
Kolple silip kumak tek çare.
 
Ekran görüntüsü 2025-03-12 202203.png


Kontrol et ve onar seçeneğinden onardım lakin bu seferde bunu diyor virüs olduğunu düşünüğü exe dosyası için.
 
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

   

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,373
Mesajlar
10,612,853
Üyeler
186,877
Son üye
comealittlecloser
Geri
Top