Virüs programları geresizmi (TARTIŞMA)

sizce

• GEREKLİ

Oylar: 24 70.6%
  • GEREKSİZ

Oylar: 13 38.2%

• Oy kullanan toplam üye
    34
Muhtemelen trojan yuvasıdır bilgisayarın.
bilgisayarı nasıl kullandığınla alakalı. ben bilgisayarın windows kısmında sadece oyun oynuyorum. korsan müzik bile yüklü değil. geri kalan günlük işlemlerim, projelerim, çalışmalarım, youtube gezmesini bile linux kısmından yapıyorum. internete bile girmediğim windows kısmında da virüs olduğunu sanmıyorum.

2021 yılında indirdiğimiz bir resimden girdiğimiz bir siteden bile anında virüs bulaşabiliyor çoğu kişi bunun için önlem alıyor bazı insanlara göre sadece pcyi yavaşlatıyor
zaten ben dikkatliyim diyip kullanmıyor siz ne düşünüyorsunuz sizce gereklimi gereksizmi

Kendi düşüncem:artık indirdiğimiz resimden bile virüs bulaşıyor oyüzden hep kullanırım internetteki gizliliğimize yardımcı oluyor bence kesinlikle kullanılması gereken bir şey
Hadi rtx kartı olan adam kullanirda benim hdd im var birde virus programiyla ugraşamam o.O2

Antivirüslerin virüslerden koruduğunu duşünmüyorum. (Piyasada antiviruse takilmayan bir suru virus var.)

Insanlar kendini güvende hissetmek istedigi için antivirüs yüklediğini düsünuyorum cunku antivirusler bir işe yaramıyor.

Antivirüslerin virüslerden koruduğunu duşünmüyorum. (Piyasada antiviruse takilmayan bir suru virus var.)

Insanlar kendini güvende hissetmek istedigi için antivirüs yüklediğini düsünuyorum cunku antivirusler bir işe yaramıyor.
KARPSKY GİBİ PROGGAMLAR bir sürü tojan yakalıyor

Zula altın hilesi indirecek kadar 2 ıq değilseniz gerek yok ben gerek duymuyorum virüs de bulaşmıyor.

Virüs programlarını yıllardır kullanmıyordum ama yeni pc alınca etki etmeyeceği için Kaspersky indirdim. Neyin virüs olup olmadığını bilsem bile bazı şeyler yinede tehlikeli. Olay sadece exe değil ki port açıkları vb şeyler için de koruma gerekli. Eğer hata yaparsam en azından ekstra bir güvenlik olsun

Geri