Neler Yeni

Virüs programları geresizmi (TARTIŞMA)

sizce

• GEREKLİ

Oylar: 24 70.6%
  • GEREKSİZ

Oylar: 13 38.2%

• Oy kullanan toplam üye
    34

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Muhtemelen trojan yuvasıdır bilgisayarın.
bilgisayarı nasıl kullandığınla alakalı. ben bilgisayarın windows kısmında sadece oyun oynuyorum. korsan müzik bile yüklü değil. geri kalan günlük işlemlerim, projelerim, çalışmalarım, youtube gezmesini bile linux kısmından yapıyorum. internete bile girmediğim windows kısmında da virüs olduğunu sanmıyorum.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
2021 yılında indirdiğimiz bir resimden girdiğimiz bir siteden bile anında virüs bulaşabiliyor çoğu kişi bunun için önlem alıyor bazı insanlara göre sadece pcyi yavaşlatıyor
zaten ben dikkatliyim diyip kullanmıyor siz ne düşünüyorsunuz sizce gereklimi gereksizmi

Kendi düşüncem:artık indirdiğimiz resimden bile virüs bulaşıyor oyüzden hep kullanırım internetteki gizliliğimize yardımcı oluyor bence kesinlikle kullanılması gereken bir şey
Hadi rtx kartı olan adam kullanirda benim hdd im var birde virus programiyla ugraşamam o.O2

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Antivirüslerin virüslerden koruduğunu duşünmüyorum. (Piyasada antiviruse takilmayan bir suru virus var.)

Insanlar kendini güvende hissetmek istedigi için antivirüs yüklediğini düsünuyorum cunku antivirusler bir işe yaramıyor.

Allah'ın Kulu

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Komando41.

80+ Silver
Antivirüslerin virüslerden koruduğunu duşünmüyorum. (Piyasada antiviruse takilmayan bir suru virus var.)

Insanlar kendini güvende hissetmek istedigi için antivirüs yüklediğini düsünuyorum cunku antivirusler bir işe yaramıyor.
KARPSKY GİBİ PROGGAMLAR bir sürü tojan yakalıyor

rapstarjustercik

80+ Bronze
Zula altın hilesi indirecek kadar 2 ıq değilseniz gerek yok ben gerek duymuyorum virüs de bulaşmıyor.

Stread

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Burak K
Virüs programlarını yıllardır kullanmıyordum ama yeni pc alınca etki etmeyeceği için Kaspersky indirdim. Neyin virüs olup olmadığını bilsem bile bazı şeyler yinede tehlikeli. Olay sadece exe değil ki port açıkları vb şeyler için de koruma gerekli. Eğer hata yaparsam en azından ekstra bir güvenlik olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,047,576
Üyeler
166,232
Son üye
bybabi