Neler Yeni

Virüs sonrası dolar düşer mi?

Korkusu50

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mikail
Malum dünyada genel çapta bir virüs hakim ve tüm piyasaları etkiliyor ayrıca dolar 6,80 sınırına dayandı ve her şey uçtu piyasalar alt üst oldu acaba bu olaydan sonra dolar düşer mi? düşerse ne maksimum ne kadar düşer cevaplarınızı bekliyorum (birde bilgisayar alacağım o yüzden şimdiden teşekkürler)

BALANCE

80+ Bronze
Malum dünyada genel çapta bir virüs hakim ve tüm piyasaları etkiliyor ayrıca dolar 6,80 sınırına dayandı ve her şey uçtu piyasalar alt üst oldu acaba bu olaydan sonra dolar düşer mi? düşerse ne maksimum ne kadar düşer cevaplarınızı bekliyorum (birde bilgisayar alacağım o yüzden şimdiden teşekkürler)
Kardeşim dolar virüse göre haraket etmiyor. Hatta dolar’da oynama bile yok. Türk Lirası değer kaybediyor sadece! 😊

arifemre

80+
Hocam, kasada para yok Türkiye para basacak deniliyor diyorlar. Eğer para basarsak paramızın değeri düşer.

Luna Crow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Kaan Kozacı
Düşmektense bu gidişle dahada artar veya bu civarlarda kalır diye tahmin ediyorum
Zaten 6larda daha ne kadar artacaksa :/

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Düşeceğini sanmıyorum ama PC fiyatlarında düşüş olacağını umuyorum

Korkusu50

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mikail
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Düşmektense bu gidişle dahada artar veya bu civarlarda kalır diye tahmin ediyorum
Zaten 6larda daha ne kadar artacaksa :/
ya şimdi virus olmadan önce 5,70 civarında idi yani tabi ki biliyorum virus bitse bile her şey aynı kalmyacak ama yani pe
Şuan üretim olduğunu zannetmiyorum. Zannetmiyorum yani 😁 Bana kalırsa Elektronik cihazlarda düşmez.
aynen o konu doğru üretim tekrar seri bir hal alana kadar elektronik ürünlerde büyük oranlı fiyat düşüşü olmaz

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Şuan üretim olduğunu zannetmiyorum. Zannetmiyorum yani 😁 Bana kalırsa Elektronik cihazlarda düşmez.
Virüsden dolayı çoğu şirket fabrikasını kapatı virüsden sonra seri üretime geceçeklerdir

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Dolar düşüp düsmeyeceğini bilemem ama bu fiyaylat böyle kalmaz.

Hweord

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Tuna Dinçer
Bencede düşecek ama korona artık sonsuza kadar burada sürekli evrimleşecek aşısını yapcaklarda evrimleşince bir işe yaramayacak. Ama bu 2020 geçerse kesin düşer. Geçirebilirsek iyidir. Daha 1 saat önce deprem oldu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,199
Üyeler
163,440
Son üye
Lewonidas16
Top Bottom