Çözüldü✓ Virus Şüphesi İçin Tarama Program Önerisi

Hiweth

80+
Reaksiyon skoru
9
Merhaba dostlar,
Bana virus olup olmadığını anlamak için virus tarama programı önerir misiniz??

Merhaba dostlar,
Bana virus olup olmadığını anlamak için virus tarama programı önerir misiniz??
Bitdefender kullandım taradı silemedi , malwarebytes kullandım buldu ama yine silemedi , kaspersky virüs removal tool kurdum tek attı virüse. Kısaca kaspersky virüs removal tool öneririm.

bitdefender kullanıyorum 2 windows 1 mac pcde. Virüsleri direk siliyor, genellikle virüs davranışına göre haraket ediyor. Kasperskyın bulamadıgı rat i bulmuştu.

Ücretli sürümü kullanıyorum

Bitdefender kullandım taradı silemedi , malwarebytes kullandım buldu ama yine silemedi , kaspersky virüs removal tool kurdum tek attı virüse. Kısaca kaspersky virüs removal tool öneririm.
Hocam kaspersky indirdim açtım. 3 saatlik tarama yaptım temiz çıktı virus yok demi? Bir tane kız eklemiştim sayfasında virus vardı arkadaşlıktan sildim ama tıklamadım viruse. Bekarlık sultanlık :)

Hocam kaspersky indirdim açtım. 3 saatlik tarama yaptım temiz çıktı virus yok demi? Bir tane kız eklemiştim sayfasında virus vardı arkadaşlıktan sildim ama tıklamadım viruse. Bekarlık sultanlık :)
Tıklamadıysan bir şeycik olmaz. (abaza avı yapıyorlar XD)

Ekler

• maxresdefault.webp
    maxresdefault.webp
    132.3 KB · Hit: 4
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,768
Üyeler
195,454
Son üye