Bitdefender kullandım taradı silemedi , malwarebytes kullandım buldu ama yine silemedi , kaspersky virüs removal tool kurdum tek attı virüse. Kısaca kaspersky virüs removal tool öneririm.Merhaba dostlar,
Bana virus olup olmadığını anlamak için virus tarama programı önerir misiniz??
Hocam kaspersky indirdim açtım. 3 saatlik tarama yaptım temiz çıktı virus yok demi? Bir tane kız eklemiştim sayfasında virus vardı arkadaşlıktan sildim ama tıklamadım viruse. Bekarlık sultanlıkBitdefender kullandım taradı silemedi , malwarebytes kullandım buldu ama yine silemedi , kaspersky virüs removal tool kurdum tek attı virüse. Kısaca kaspersky virüs removal tool öneririm.
Tıklamadıysan bir şeycik olmaz. (abaza avı yapıyorlar XD)Hocam kaspersky indirdim açtım. 3 saatlik tarama yaptım temiz çıktı virus yok demi? Bir tane kız eklemiştim sayfasında virus vardı arkadaşlıktan sildim ama tıklamadım viruse. Bekarlık sultanlık![]()
Hocam kaspersky indirdim açtım. 3 saatlik tarama yaptım temiz çıktı virus yok demi? Bir tane kız eklemiştim sayfasında virus vardı arkadaşlıktan sildim ama tıklamadım viruse. Bekarlık sultanlık![]()