Çözüldü✓ Virus Şüphesi İçin Tarama Program Önerisi

Hiweth

80+
Reaksiyon skoru
10
Merhaba dostlar,
Bana virus olup olmadığını anlamak için virus tarama programı önerir misiniz??

Merhaba dostlar,
Bana virus olup olmadığını anlamak için virus tarama programı önerir misiniz??
Bitdefender kullandım taradı silemedi , malwarebytes kullandım buldu ama yine silemedi , kaspersky virüs removal tool kurdum tek attı virüse. Kısaca kaspersky virüs removal tool öneririm.

bitdefender kullanıyorum 2 windows 1 mac pcde. Virüsleri direk siliyor, genellikle virüs davranışına göre haraket ediyor. Kasperskyın bulamadıgı rat i bulmuştu.

Ücretli sürümü kullanıyorum

Bitdefender kullandım taradı silemedi , malwarebytes kullandım buldu ama yine silemedi , kaspersky virüs removal tool kurdum tek attı virüse. Kısaca kaspersky virüs removal tool öneririm.
Hocam kaspersky indirdim açtım. 3 saatlik tarama yaptım temiz çıktı virus yok demi? Bir tane kız eklemiştim sayfasında virus vardı arkadaşlıktan sildim ama tıklamadım viruse. Bekarlık sultanlık :)

Hocam kaspersky indirdim açtım. 3 saatlik tarama yaptım temiz çıktı virus yok demi? Bir tane kız eklemiştim sayfasında virus vardı arkadaşlıktan sildim ama tıklamadım viruse. Bekarlık sultanlık :)
Tıklamadıysan bir şeycik olmaz. (abaza avı yapıyorlar XD)

Ekler

• maxresdefault.webp
    maxresdefault.webp
    132.3 KB · Hit: 4
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,779
Üyeler
195,457
Son üye