Komando41.
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,317
arkadaşlar eset kullanıyodum değiştirmek istiyorum ücretsiz pcyi arka planda çalışırken yormayan güvenilir öneriniz varsa bekliyorum
hangisi daha iyi onu indiriyimiki sevgiliyi getiriyorum
Malwerabytes ve Kaspersky
Ücretsiz antivirüslere güvenmiyorum şahsen.arkadaşlar eset kullanıyodum değiştirmek istiyorum ücretsiz pcyi arka planda çalışırken yormayan güvenilir öneriniz varsa bekliyorum
hocam pbyi çok yormasın 1 tane indiricemikisinide indir
Alıntıyı görüntüle
free dr.webarkadaşlar eset kullanıyodum değiştirmek istiyorum ücretsiz pcyi arka planda çalışırken yormayan güvenilir öneriniz varsa bekliyorum
benim bilgisayarı yoruyormu bilmem sadece tarama yapsın yeter diyorsan malwerabytes indir oyun oynarkende kapatırsın anti virüsühocam pbyi çok yormasın 1 tane indiricem
o naıs bi link rusça yazılar falan var güvenilir olduğunu sanmıyorumfree dr.web
![]()
Download Dr.Web CureIt! free of charge | Scanning and curing for computers
Download Dr.Web CureIt! for free on the official website. A utility for quickly scanning and curing computers from viruses, trojans, spyware, and other malware. Doesn't conflict with other antiviruses Check your PC for viruses in just a few minutes!free.drweb.com
sizce hangisi daha iyi Karspersky, Malwarebytes.ESET,Karspersky,Malwarebytes.
sen bilirsin kullanıyorum ilk taramamda 15 tane trojan sildi arka planda çalışmaz sen kendin tarayacaksın yada tarama saatlerini yapacaksın ugulamada türkçe seçenek varo naıs bi link rusça yazılar falan var güvenilir olduğunu sanmıyorum
araştırabilirsin programı gayet güvenilirsizce hangisi daha iyi Karspersky, Malwarebytes.