Android VİRÜS YEDİM Mİ YADA YEMEDİM Mİ

riasmobaa

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar YouTube 'da gezinirken Takip Ettiğim Mr Beast Kanalının sahte dolandırıcılar tarafından açılmış bir kanalına denk geldim ve çekiliş adı altında link atmışlardı dalginligima geldi sayfa yüklenirken hemen sayfadan çıktım içimde bir korku var beni aydınlatabilir misiniz virüs Total den URL yi arattım ekran görüntüsü paylasicam bı bakıp yorum yaparsanız ne yapmam gerek

Ekler

• IMG_20230822_232917.jpg
    IMG_20230822_232917.jpg
    168.6 KB · Hit: 57
Arkadaşlar YouTube 'da gezinirken Takip Ettiğim Mr Beast Kanalının sahte dolandırıcılar tarafından açılmış bir kanalına denk geldim ve çekiliş adı altında link atmışlardı dalginligima geldi sayfa yüklenirken hemen sayfadan çıktım içimde bir korku var beni aydınlatabilir misiniz virüs Total den URL yi arattım ekran görüntüsü paylasicam bı bakıp yorum yaparsanız ne yapmam gerek
Bir şey olmaz merak etme :) genellikle bu tür siteler seni ya bir dosya indirmeye zorlar ya da telefon numaranı falan ister ve ödeme çekmeye çalışırlar.

hiç bişey olmaz

bir şey olmaz telefonuna virüs girmesi için sana bir program indirtmesi gerek ve sen bu programı çalıştırırsan öyle virüs bulaşır. Bu siteler genellikle çekiliş gibi bahaneler adı altında kullanıcıların kredi kartı bilgilerini vs. ister sen de verirsen kredi kartı bilgilerin onların eline geçmiş olur aynı şeyleri birçok başlık adı altında yapabilirler (mesela ucuza telefon veriyoruz adı altında).

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,132
Üyeler
190,511
Son üye
İzzetülker
Geri