Neler Yeni

Virüslü Site

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Kim Forza Horizon türkçe yaması indirir bilmiyorum ama hadi neyse
Tek o olsa. Yinede forum üyelerinin bilgisi olsun. Adamların domaini türkceyama ile başlıyor bilmeyenler girip tıklayabilir. Somra manzara bu
20240302_044437.jpg

Mesaj otomatik birleştirildi:

Tek o olsa. Yinede forum üyelerinin bilgisi olsun. Adamların domaini türkceyama ile başlıyor bilmeyenler girip tıklayabilir. Somra manzara bu
20240302_044437.jpg
İnterneti açtığınız anda bulaşan bir virüs türüdür. Format atsanızda gitmiyor. Sadece Format ekranında komple tüm diskleri silmeniz gereken bir virüstür. Bu illet

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir video oyununun orijinal dosyalarını değiştiriyorsan bu crack olur aslan parçası .
images (2) (25).jpeg

Aslında forumda virüsli siteler adlı bir kategori olması lazım. Yada "girilmesi tehlikeli siteler"

BGSGP

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Bir video oyununun orijinal dosyalarını değiştiriyorsan bu crack olur aslan parçası .
Ne yani? Steam'de 10.49 dolara (340 TL'ye) oyun satın alıp oyunu oynarken arap gibi kalmayayım diye Türkçe yama indirince ben bu oyunu yasal olmayan yöntemler ile mi oynamış oluyorum? Oyunlara mod kurmak da yasa dışı işlem o zaman sana göre, geçmiş olsun dostum.

Aslında forumda virüsli siteler adlı bir kategori olması lazım. Yada "girilmesi tehlikeli siteler"
Pek te gerek yok bence. Google'a X sitesi güvenilir mi yazınca hem bu forumdan hem diğer forumlardan gelen yanıtları görmüş, ona göre tehlikeli/tehlikesiz olduğunu anlarsın zaten. Gireceğin web sitesi hakkında kimse bir şey dememişse o web sitesinden arap görmüş gibi kaç, bu kadar basit aslında virüslere yakalanmadan gezinmek. Ayrıca bu web sitesi zaten Türkçe dil desteği olan oyuna Türkçe yama yaptıklarını iddia ediyor xD

Ne yani? Steam'de 10.49 dolara (340 TL'ye) oyun satın alıp oyunu oynarken arap gibi kalmayayım diye Türkçe yama indirince ben bu oyunu yasal olmayan yöntemler ile mi oynamış oluyorum? Oyunlara mod kurmak da yasa dışı işlem o zaman sana göre, geçmiş olsun dostum.

Pek te gerek yok bence. Google'a X sitesi güvenilir mi yazınca hem bu forumdan hem diğer forumlardan gelen yanıtları görmüş, ona göre tehlikeli/tehlikesiz olduğunu anlarsın zaten. Gireceğin web sitesi hakkında kimse bir şey dememişse o web sitesinden arap görmüş gibi kaç, bu kadar basit aslında virüslere yakalanmadan gezinmek. Ayrıca bu web sitesi zaten Türkçe dil desteği olan oyuna Türkçe yama yaptıklarını iddia ediyor xD
Anlamayan bazı arkadaşlar olur tesadüfen girip tıklarlar. Allah korusun bilgileri 3.şahıslara geçebilir yada en kötü bilgisayarı maden olarak kullanabiliyorlar dikkatli olmakta fayda var. Bu forumda eminim 100 lerce kişi türkçe yaması olmayan epic yada steam oyunları oynuyordur ve google'den de Türkçe yaması çıktı mı çıkmadı mı ye bakanlar vardır

pc ustasi1

80+ Silver

Yasalsa neden oyun yapımcıları yama yüklediğinde ban atıyolar ? Asıl sana geçmiş olsun .

Yasalsa neden oyun yapımcıları yama yüklediğinde ban atıyolar ? Asıl sana geçmiş olsun .
Hocam oyun modlamak yasak değil. Türkçe yama da normal bir şeydir. Çünkü bir çok popüler oyunlarda ve popüler olmayan oyunlarda hiç türkçe dil yok. Adamlar türkçe koymuyor. Türk geliştiriciler de yapıyorlar. Yani bir birimizin gönlünü fethediyoruz Niye yasak olsun ki yama indirmek.. Oyunu tadıyla oynamak.. Herkes incilizce yada rusça bilmiyor

Onların ban atma sebebi. Yamanın içinde hile vs kullanılıp kullanılmadığı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,949
Üyeler
168,220
Son üye
umutcsd
Top Bottom