Neler Yeni

Virustotal ve Kaspersky'ın farklı sonuçlar vermesi.

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan
Bir de Trend Micro ile tarat. Bakalım sonuç ne çıkacak?

System32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Melih
Malweb ile taratıyorum hocam olmaz ise dcye geçelim sizi şimdi uğraştırmayım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Taradım fifa 21 için kullandığım cheat engineye sıkıntılı diyor :D
yok hocam ondan değil Fixletmek için demiştim Sanırım Kaspersky algılamadı 1,2 AV Virüs olarak tanısa False-Positive derdim fakat büssürü AV zararlı yazılım bulmuş Kaspersky'de fixli değil sanırım oyüzden iyi niyetimle Fixletmek istedim.

majorw0w

80+ Silver
yok hocam ondan değil Fixletmek için demiştim Sanırım Kaspersky algılamadı 1,2 AV Virüs olarak tanısa False-Positive derdim fakat büssürü AV zararlı yazılım bulmuş Kaspersky'de fixli değil sanırım oyüzden iyi niyetimle Fixletmek istedim.
Estağfirullah hocam 17 tane diyordu bende dedim kasperde sıkıntı var herhalde dosyayı sildim tarama yapıyorum şuan malweb ile de :)

System32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Melih
Ek olarka virüstotalde doğru sonuçlar vermiyor bazen birkeresinde virüs temişti kaspersky virüs çıkmamıştı

Estağfirullah hocam 17 tane diyordu bende dedim kasperde sıkıntı var herhalde dosyayı sildim tarama yapıyorum şuan malweb ile de :)
malweb de demiz demiş :) bence Defender ile yap. Dosyayı gönderirseniz Cloud ile testler yapmak istiyorum. (Link gönderseniz yeter)

majorw0w

80+ Silver
Ek olarka virüstotalde doğru sonuçlar vermiyor bazen birkeresinde virüs temişti kaspersky virüs çıkmamıştı
Neye güveneceğimi şaşırdım açıkçası :D

malweb de demiz demiş :) bence Defender ile yap. Dosyayı gönderirseniz Cloud ile testler yapmak istiyorum. (Link gönderseniz yeter)
Attım hocam özelden linki sağolun ne çıkacak bakalım :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,326
Üyeler
162,671
Son üye
tufankundak
Top Bottom