Hocam bir bakarmısın?Bende diyorumki pcye virüs geçmişse windows dosyaları yazılırken girebilirmi?Seni sevdiğimden soru soruyorum.
tabikide ama onlar biraz efsaneleşmiş virüsler eğer zaten virüs yakalanıyorsa onun iyi kodlanmadığna işaretirO virüsün kendini açık etmesi kötü bir virüs olduğu anlamına gelmez.
bişi olmaz merak etmeHocam bir bakarmısın?
Dezenfektanla temizleVirüssüz bir usbnin virüslü bilgisayara takılıp içindeki dosyalar silinip ve 1 ay sonra win atmak için biçimlendirirsek virüs kalırmı?
Kardesim yardimbettikleri için ironi yaptim
bir virüs kendini 1milyon satır içinde 1 satırda bile saklayabilir. bazı virüsler zamanla geliştirlerek azılı virüslere dönüşebilir iyi kodlanmış bir virüs rahatlıkla kendini geliştirip saklayabilir ve güvenlik yazılımlarını byapas edebilir eski dönemler geride kaldı artık güvenlik yazlımları eskisi gibi değil@YiG00zA ,
Hâlâ yanlış bilgi vermeye devam ediyorsun. Bir virüsün yakalanmamasının nedeni güvenlik yazılımlarının veritabanlarında bulunmamasından, veya AV Bypass yöntemiyle virüsün güvenlik yazılımlarını atlatması için virüs üzerinde yapılan birtakım değişiklerden kaynaklıdır.
o kadar kafanıza takmaya gerek yok@Treyarch bir tek sorum var oda bu bir cevaplarmısınız?
arkadaşın endişlenmemesi için yazdım çünki baz insanlar bu konularda çok hasas yoksa onu endişelendirmek çok kolayHer virüs konusuna ''Bu dandirik virüs, bir şey olmaz'' yazan biriyle zararlı yazılım tartışmasına girmeyeceğim.
İyi günler.