Neler Yeni

Visage çok mu korkunç?

Derek Pappalardo

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,292
İsim
Derek
İlgilendiği Kategoriler
Bioshock, Mark of the Ninja
Boş ver onu Bioshock oyna. Karanlık ortamlara alışırsın. Bioshock 2'de karanlık ortamlardaki korkutan kişi olmak çok güzeldi. Mutantların arkasından gelip elektrik atıp İngiliz anahtarıyla çakmak çok güzel hissettiriyor, karanlık korkusunu bile yendirir mübarek.

sbr087

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
882
İsim
salih emre baran
Boş ver onu Bioshock oyna. Karanlık ortamlara alışırsın. Bioshock 2'de karanlık ortamlardaki korkutan kişi olmak çok güzeldi. Mutantların arkasından gelip elektrik atıp İngiliz anahtarıyla çakmak çok güzel hissettiriyor, karanlık korkusunu bile yendirir mübarek.
1. oyunu oynadım diğerleri indirimde

Derek Pappalardo

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,292
İsim
Derek
İlgilendiği Kategoriler
Bioshock, Mark of the Ninja
1. oyunu oynadım diğerleri indirimde

İlki de güzel ama esas Bioshock deneyimi 2. oyun. Üst üste oynayınca daha iyi anlıyorsun farkı, aynı oyunmuş gibi görünse de arada büyük bir oynanış farkı var. Fırlama yöntemiyle dayak atmak açıldıktan sonra çok daha zevkli hale geliyor. Infinite'den bile iyi bir Bioshock deneyimi bence Bioshock 2. Tek sorunu Remastered sürümün billurunun keyfine göre çöküyor olması, 2010 sürümü oynamak lazım. Demaster etmişler resmen 1080p yapıyoruz ayağına.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yoksa sen o Salih Emre Baran mısın? Şu an fark ettim 🤣

sbr087

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
882
İsim
salih emre baran
İlki de güzel ama esas Bioshock deneyimi 2. oyun. Üst üste oynayınca daha iyi anlıyorsun farkı, aynı oyunmuş gibi görünse de arada büyük bir oynanış farkı var. Fırlama yöntemiyle dayak atmak açıldıktan sonra çok daha zevkli hale geliyor. Infinite'den bile iyi bir Bioshock deneyimi bence Bioshock 2. Tek sorunu Remastered sürümün billurunun keyfine göre çöküyor olması, 2010 sürümü oynamak lazım. Demaster etmişler resmen 1080p yapıyoruz ayağına.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yoksa sen o Salih Emre Baran mısın? Şu an fark ettim 🤣
Evet.

Shiden

80+ Bronze
Hellblade kadar, korkunç mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,732
Üyeler