BilmiyorumİNDİRİMDE OYNARIM DAHA VAR YANİ
indirimde kaç TL bu arada?
Doğukan en son bende aynı şeyi demiştim kendi kendime outlast 2'nin üstüne gitmiştim sonrasında 1 hafta tuvalete gidemedim.Girişin direkt ya. Üstüne gitmek daha iyi oluyor bu konularda.
Öbür türlü korkuyu yenmenin bir yolu da olmuyor ama. Şans işi biraz.Doğukan en son bende aynı şeyi demiştim kendi kendime outlast 2'nin üstüne gitmiştim sonrasında 1 hafta tuvalete gidemedim.
Gel bize beraber oynayalım outlast 2 perhpehrrelhplehrÖbür türlü korkuyu yenmenin bir yolu da olmuyor ama. Şans işi biraz.
1. oyunu oynadım diğerleri indirimdeBoş ver onu Bioshock oyna. Karanlık ortamlara alışırsın. Bioshock 2'de karanlık ortamlardaki korkutan kişi olmak çok güzeldi. Mutantların arkasından gelip elektrik atıp İngiliz anahtarıyla çakmak çok güzel hissettiriyor, karanlık korkusunu bile yendirir mübarek.
1. oyunu oynadım diğerleri indirimde
Evet.İlki de güzel ama esas Bioshock deneyimi 2. oyun. Üst üste oynayınca daha iyi anlıyorsun farkı, aynı oyunmuş gibi görünse de arada büyük bir oynanış farkı var. Fırlama yöntemiyle dayak atmak açıldıktan sonra çok daha zevkli hale geliyor. Infinite'den bile iyi bir Bioshock deneyimi bence Bioshock 2. Tek sorunu Remastered sürümün billurunun keyfine göre çöküyor olması, 2010 sürümü oynamak lazım. Demaster etmişler resmen 1080p yapıyoruz ayağına.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yoksa sen o Salih Emre Baran mısın? Şu an fark ettim