Parantez ve tırnak içinde olduğu için sorun olmaması lazımdı hocamgeçme olmaz gecme olur
İf için süslü parantez kullan.Merhaba, bugün vs de c dilleri için mingw kurdum. Ancak kodu çalıştırmak istediğimde böyle bir hatayla karşılaşıyorum. Daha öncesinde bi hata daha vermişti ancak onu hallettim. Bu hata neden olur ve nasıl düzeltebilirim?
İf için süslü parantez kullan.
Öğlen web de bu şekilde çalışıyordu program. Süslü parantez kullanmadan.. ne olduysa evde oldu. Uygulamayı sıfırladım, baştan deneyeceğim. Teşekkür ederim yine de, sağolun.İf için süslü parantez kullan.
Run dediğimde, böyle bir seçenek sunuyor. Az önce gcc.exe seçtiğimde bir sürü şeyler oldu.. sonra zaten uyg. sıfırladım. Hangisine basmam gerekir?İf için süslü parantez kullan.
İlk önce aklında bulunsun, türkçe karakter kullanma eğer metin çıktısı almayacaksan. Masaüstüne bir klasör oluştur ve onun içine oluştur dosyalarını. Yukarıda mingw kurdum demişsin ama kurduktan sonra pathi değiştirdin mi?Öğlen web de bu şekilde çalışıyordu program. Süslü parantez kullanmadan.. ne olduysa evde oldu. Uygulamayı sıfırladım, baştan deneyeceğim. Teşekkür ederim yine de, sağolun.
Evet path de C:\ ile devam eden şeyi yazdım, kuruldu.İlk önce aklında bulunsun, türkçe karakter kullanma eğer metin çıktısı almayacaksan. Masaüstüne bir klasör oluştur ve onun içine oluştur dosyalarını. Yukarıda mingw kurdum demişsin ama kurduktan sonra pathi değiştirdin mi?
Coderunner kullanıyor musun?Evet path de C:\ ile devam eden şeyi yazdım, kuruldu.
Eklenti olarak var ancak kullanmasını bilmiyorum.Coderunner kullanıyor musun?
Eklentiyi indirdiğin kısımda yeşille işaretlediğim yere tıklayıp settings kısmına gir, oradan aşağıya inip run in terminal diye bi seçenek olacak oradaki kutucuğu işaretle. Ondan sonra kodunu her yazdığında sağ tık yapıp run code dersen terminalden çalıştırabilirsin.Eklenti olarak var ancak kullanmasını bilmiyorum.