Neler Yeni

İnceleme Vivaldi Tarayıcı deneyimim

Tarayıcılar arasında çok popüler olmasa da belli bir fanatik kesmi var şimdi size 1 haftalık deneyimimden bahsedeyim; çok detaylı görsel bir inceleme yapmayacağım.
  1. Uzun zamandır bildiğim fakat kullanmadığım, testlerde geride kaldığı için fakat en son yaptığım testlerde güzel puan topladı ve geçen hafta test etmeye başladım.
  2. Özelleştirlebilir yapısı hoşuma gitmişti, biraz alışmanın zaman almasını doğal karşıladım, fakat rahatsız eden birkaç durum vardı.
  3. Online düzenleme işlerinde her ctrl +z yapmam da, en son kapattığım sayfayı vs. açma durumları veya diğer kısayollar ile farklı şeyler çıkma durumu oldu, biraz bakındım, üstüne düşmeden sonra klavye kısayollarını kapattığımda sorun çözülüyordu fakat ctrl + f gibi fonksiyonlar çalışmıyordu. Neyse deyip kullanmaya devam ederken bazı web sitelerinin farklı bir görünüm ile yüklediğini fark ettim. Kısmen web düzenleme işi yaptığım için aşırı rahatsız etti.
  4. Kullanırken de sanki Brave ve Chrome'dan çok hafif daha yavaş gibi geliyordu, en sonunda geçerli sebeplerden dolayı tekrar kaldırma kararı aldım. Benzer durumları yaşayan birileri varsa, onlarda benden bu durumu görmüş ve bir tık rahatlamış olacaktır :)
1691790823088.png

Tekrar Brave ve Chrome kullanmaya devam edeceğim. Neden diyenler için bence Brave gerçekten performans, güvenlik vs. olarak iyi seviye de, en büyük eksiği Google Çeviri eklentisi rezalet çalışıyor. Vivaldi'yi aslında tercih sebeplerinden biri buydu, Chrome kadar stabildi neredeyse fakat Brave çevirici kullanmak tam bir işkence. Bunun yanında artık alt. çevirici eklentleri de bakılabilir gibi.

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Sekme kenarlıkları bile kullanmamam için bir sebep.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,457
İsim
uwu
Opera gx diye bı uygulama var 14 gün aktif olmayınca geçmişi muq yapiyo tavsiye ederim "annem bnimle gurur duyacak"

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,110
Üyeler
163,606
Son üye
Amownyy
Top Bottom