Neler Yeni

Vivo y16 özellikleri iyi olmasına rağmen yavaş?

Sinan_Enginar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
kaanzi
Arkadaşlar bende ne yazık ki vivo y16 var Turkcell deki bir adam önermişti o adam var ya o adaaaam, neyse artık 7000 TL ye almıştım 1 yıl önce, kamera kalitesi berbat telefonun rami 2x4=8 gb
ram olmasına rağmen PlayStoredeki çoğu oyunu açmıyor bile. (Örneğin free fire düşük sistemli olduğu halde açılmıyor) telefon googlede gezinirken bile kasıyor Google 30 fps gibi çalışıyor bana yardım edebilecek babayiğit var mıdır bu durumdan çok muzdarip olmaktayım :( (telefon 128gb ve 2.3ghz sekiz çekirdekli)

SpeedCar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,003
İsim
Eymen Gürel
Arkadaşlar bende ne yazık ki vivo y16 var Turkcell deki bir adam önermişti o adamdan nefret ediyorum artık 7000 TL ye almıştım 1 yıl önce, kamera kalitesi berbat telefonun rami 2x4=8 gb
ram olmasına rağmen PlayStoredeki çoğu oyunu açmıyor bile. (Örneğin free fire düşük sistemli olduğu halde açılmıyor) telefon googlede gezinirken bile kasıyor Google 30 fps gibi çalışıyor bana yardım edebilecek babayiğit var mıdır bu durumdan çok muzdarip olmaktayım :( (telefon 128gb ve 2.3ghz sekiz çekirdekli)
Vivo nun arayüzü yüzünden olabilir kalitesiz.

SpeedCar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,003
İsim
Eymen Gürel
Arkadaşlar bende ne yazık ki vivo y16 var Turkcell deki bir adam önermişti o adam var ya o adaaaam, neyse artık 7000 TL ye almıştım 1 yıl önce, kamera kalitesi berbat telefonun rami 2x4=8 gb
Çipset kaliteli değil eski. Note 8 Pro bile daha güçlüymüş 5 senelik cihaz.

ZODIAC_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
909
İsim
Semi kaan Çakır
helio p35 , pek şaaşırtıcı değil

Sinan_Enginar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
kaanzi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çipset kaliteli değil eski. Note 8 Pro bile daha güçlüymüş 5 senelik cihaz.
Hocam ablamda redmi note 7 var telefon artık üretilmiyor benimkinden yine de daha hızlı ne çöp markaymış bu vivo denen illet

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,250
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
İşlemci aşırı güçsüz. Telefonu şuan bile 4500 liraya satıyolar. RAM 4GB.
Ayrıca Xiaomi Redmi Note 7 her yönden daha iyi y16 dan. note 7' nin işlemcisi %60 falan daha iyi gpusu da cok daha iyi.

SpeedCar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,003
İsim
Eymen Gürel
Hocam ablamda redmi note 7 var telefon artık üretilmiyor benimkinden yine de daha hızlı ne çöp markaymış bu vivo denen illet
Kesinlikle katılıyorum. Satıp üstüne koyup 2. Elde birşeyler bakabilirsiniz Bütçe varsa 0 da mantıklı.

Sinan_Enginar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
kaanzi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kesinlikle katılıyorum. Satıp üstüne koyup 2. Elde birşeyler bakabilirsiniz Bütçe varsa 0 da mantıklı.
Sağolun hocam bütçem 20k var Poco x6 proyla s22 arasında kaldım sizce hangisi iyidir?

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
757
İsim
Sercan SAYİT
Bilgisizliğin bedelini yaşıyorsunuz. Cihazın donanımı çok düşük ve emmc denen en yavaş depolama birimini kullanıyor. Maalesef ederinin de üzerinde para ödemişsiniz. Yapılabilecek bir şey yok kısacası.

Sinan_Enginar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
kaanzi
S22 almayın. Batarya küçük ve 1 gün gitmiyor. X6 pro güçlü cihaz oyunda vs yormaz.
Tamam hocam bende öyle düşünmüştüm teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilgisizliğin bedelini yaşıyorsunuz. Cihazın donanımı çok düşük ve emmc denen en yavaş depolama birimini kullanıyor. Maalesef ederinin de üzerinde para ödemişsiniz. Yapılabilecek bir şey yok kısacası.
Cahil cühelaydım o zamanlar :( keşke araştırsaydım biraz

Mevsim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Fettah Özalp
Hz yükseltme ayarı varsa Hz yükselt. Yada arayüz animasyon ölçeğinin 16x veya hızlı yavaş gibi seçenekler olur onları dene. Yükselt yani.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,008,586
Üyeler
159,797
Son üye
berke3636
Top Bottom