Vizeler Sorunsalı!!!

''Wolfred!ghT

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,432
Ben irregular bir öğrenci olarak dönem ortasından itibaren ''Ne kadar hızlı O kadar iyi '' mantığıyla olabildiğince ders aldım ve şuan da sınav karmaşası yüzünden kafayı bulmak üzereyim.
Yarın 3 sınavım var.3 sınavdan bir tanesi hakkında ne akdar çalışsam da bilgim yok gibi hissetmekteyim.
Yarın o sınav için hastane raporu alsam ve sadece diğerlerine gitsem mazeretim sadece o sınav için geçerli olurmu?
Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa çok iyi olur.

sonrasında mazeret sınavlarında giriyorsun rapor alırsan,ama o zaman niye o günki diğer sınavlarında girdin derlerse karışmam

hangi ders?

geçmiş olsun zor iş valla kral mühendislik falan okuyosun galiba o kadar yüklenmeye gerek var mıydı umarım geçersiniz
Geçme sıkıntı değil hocam ama mühendislikte 3.00 üstü ortalama gerekiyor iyi bir staj için.
Bu yüzden ortalamayı yüksek tutmalıyım.
Eğer buradan birini yapamazsam büte kalıcam büyük ihtimalle.

Ben irregular bir öğrenci olarak dönem ortasından itibaren ''Ne kadar hızlı O kadar iyi '' mantığıyla olabildiğince ders aldım ve şuan da sınav karmaşası yüzünden kafayı bulmak üzereyim.
Yarın 3 sınavım var.3 sınavdan bir tanesi hakkında ne akdar çalışsam da bilgim yok gibi hissetmekteyim.
Yarın o sınav için hastane raporu alsam ve sadece diğerlerine gitsem mazeretim sadece o sınav için geçerli olurmu?
Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa çok iyi olur.
Rapor aldığın gün olan hiç bir sınavına giremezsin. Girersen de geçersiz sayılır. Her türlü telafi sınavına girmen gerekir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,142
Üyeler
190,867
Son üye
yiğit_dvs
Geri