Neler Yeni

Vodafone çarkında gariplik

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Utkan Bera Kabasakal
Yaklaşık 1 aydır vodafone çarkından efsane ödüller çıkmaya çalıştı. 2 tane 15 günlük 5GB, 1 tane günlük 10gb, 1 tane haftalık 3gb.

Daha öncesinde hep günlük 1gb veya alışveriş indirimi verirdi şuan neden böyle anlamadım. Benimle aynı garipliği yaşayanınız var mı?

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Shoto Todoroki
Yaklaşık 1 aydır vodafone çarkından efsane ödüller çıkmaya çalıştı. 2 tane 15 günlük 5GB, 1 tane günlük 10gb, 1 tane haftalık 3gb.

Daha öncesinde hep günlük 1gb veya alışveriş indirimi verirdi şuan neden böyle anlamadım. Benimle aynı garipliği yaşayanınız var mı?
Cristiano Ronaldo (@cristiano_ronaldo_7_cr.7) adlı kullanıcının original  sound - Cristiano Ronaldo ile oluşturduğu videoları | TikTok

Erdem123

80+ Bronze

bana her seferinde 6 saatlik 1gb çıkıyor

Erdem123

80+ Bronze

adamlar öyle bir algı yapıyorlar ki 3 gb bile fazla geliyor

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Shoto Todoroki
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Utkan Bera Kabasakal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bana her seferinde 6 saatlik 1gb çıkıyor
Yurda gitti garibanın ihtiyacı vardır diyeceğini sanmıyorum. Taahhüt şubatın sonunda bitiyor. Bu kadar erkenden beni poh pohlayacağını sanmıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

adamlar öyle bir algı yapıyorlar ki 3 gb bile fazla geliyor
Vallahi durumun vahimliği bu. Yapacak bir şey yok. Sınırsız internet olmuş 1000tl

Erdem123

80+ Bronze
Yurda gitti garibanın ihtiyacı vardır diyeceğini sanmıyorum. Taahhüt şubatın sonunda bitiyor. Bu kadar erkenden beni poh pohlayacağını sanmıyorum
taahhüt bitti diye yapıyorlar paketi yenile sanada 6 saatlik 1 gb çıkar

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Utkan Bera Kabasakal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu ara bana da çıkıyor ama premium diye bir şey aldım 4,90 a ondan da olabilir.İnternet lazımsa öneririm ikinci çevirişte garanti gb veriyor.
Bende almayı düşünüyordum sonra vazgeçtim. O ilk aylığına 5tl
Mesaj otomatik birleştirildi:

taahhüt bitti diye yapıyorlar paketi yenile sanada 6 saatlik 1 gb çıkar
Bana daha 6 saatlik çıkmadı. Umarım böylede devam eder

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Shoto Todoroki
Top Bottom