Vodafone cayma bedeli

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22
Reaksiyon skoru
42,170
Selamlar. Vodafone isimli operatörden internet sahibiyim. 24 ay tahhaaüt var ve ben bunun 5 ayını doldurdum. Fakat hizmetden memnun değilim. Operatör değişmek istiyorum ama deli gibi cayma bedeli var tahminimce. Bazı yerlerde tüketici haklarına başvurunca cayma bedelinin ortadan kalktığı falan söyleniyordu. Bilgisi olan veya daha önce bu durumla karşılaşmış olan ve çözüme ulaşan varsa beni bilgilendirebilir mi?

Vodafone aşırı pahalı. O 100mbps ye 200-300tl falan ister bunlar
yok 104tl ye paket var normalde olsa istemezdim ama turkcell altyapısı sonuçta
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet, Millenicom'a falan bak.
milenicomda tt altyapısı kullanıyor max 64 alabilirim mileniden önceden 50mbqslik paketler vardı şimdi onlarıda kaldırmışlar bi 35 var bi 100 başka yok

yok 104tl ye paket var normalde olsa istemezdim ama turkcell altyapısı sonuçta

milenicomda tt altyapısı kullanıyor max 64 alabilirim mileniden önceden 50mbqslik paketler vardı şimdi onlarıda kaldırmışlar bi 35 var bi 100 başka yok
Millenicom Superonline altyapısı da kullanıyor diye biliyorum ben.

Bilmiyorum ben bu 5 aylık süreçte hiç memnun değilim. Sürekli saçma saçma şeyler için arayıp rahatsız ediyorlar.
sadece aradıkları için mi şikayetçisiniz

Millenicom Superonline altyapısı da kullanıyor diye biliyorum ben.
onu araştırmıştım 100mbpslik paket süperonline alt yapısı ile 130 yada 150tl olması lazım

bende türk telekom kullanıyorum 24ay sözleşmeli 8. aydayım 16mbs ye 90tl veriyorum ama memnun değilim arayıp sordum cayma bedeli 1150tl istediler bunun bir çözümü var mı gerçekten şikayet falan edince

Selamlar. Vodafone isimli operatörden internet sahibiyim. 24 ay tahhaaüt var ve ben bunun 5 ayını doldurdum. Fakat hizmetden memnun değilim. Operatör değişmek istiyorum ama deli gibi cayma bedeli var tahminimce. Bazı yerlerde tüketici haklarına başvurunca cayma bedelinin ortadan kalktığı falan söyleniyordu. Bilgisi olan veya daha önce bu durumla karşılaşmış olan ve çözüme ulaşan varsa beni bilgilendirebilir mi?
Allah Sabır versin bende kurtuluyorum yakında

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,893
Üyeler
188,009
Son üye
erhanak1
Geri