🔥İndirim Vodafone geçiş tarifelerinde ekstra indirim...

Şu an mevcut vodafone 10 gb tarifesini aylık 165 tl ye kullanıyorum 1 ay sonra taahüt bitiyor aylık 5 gb bile kullanmıyorum vodafone en düşük devam paketi olarak 20gb 288 tl ye sunuyor. Türk telekom 20 gb 195 tl ye geçiliyor Turkcell 10+10 gb tarifeyi 220 tl ye sunuyor sizce hangisine geçmeliyim?

Vodafone çekim gücü nasıl izmirde bu gün Vodafone gittim 148 tl 10 GB ntern 1000 dk SMS bilmiyorum geçilir baya uygun çocuklar kulanancak yaş 15

Vodafone pişmanlık mi kullananlar tavsiye eder mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O kadar kötü mü
Kötü değil rezalet. En son ancak silah zoruyla kullanılacak oparatör. Tt'den bile kötü öyle söyleyeyim olayı anla sen hiç kullanmadıysan. Benim de taahhüt bitiyor 1 aya direkt turkcell'e kaçacağım 20 gb 220 tl'ye.

Kötü değil rezalet. En son ancak silah zoruyla kullanılacak oparatör. Tt'den bile kötü öyle söyleyeyim olayı anla sen hiç kullanmadıysan. Benim de taahhüt bitiyor 1 aya direkt turkcell'e kaçacağım 20 gb 220 tl'ye.
Ozaman bende türkcell geçiyorum Türk Telekom işin bokunu çıkardı hatta iyice şımardı

şuan turkcell kullanıyorum, 25 günüm kaldı taahhüt bitmesine, farklı bir yere geçsem ceza öder miyim? tt mi geçmeliyim yoksa vodafone mu

Vodafone kullanılmaz üsk-tuzla arası nerdeyse her yerde deneyimledim.

İçimde şüphe ile Vodafone geçtim. Ama şimdilik harika. Kocaeli evimde 60mb indirme ve 20mb yükleme alıyorum. Şuan memleketim Kırıkkale deyim 50mb indirme ve 15mb yükleme alıyorum. Çekim gücünde de sorun yaşamadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,162,661
Üyeler
184,660
Son üye
Laz.
Geri