50 megabite KADAR veriyolar 50 megabit vermezler 25 30larda dolaşır genelde 1gb yi ne kadar indirceğini denemeden bilemezsin2 gün önce başvuru yaptım 50mbps vdsl 100tl nasıl sizce . Birde 1gbı kaç dakikada indirir ?
1 gb hiçbişey bu hızlar için 6-7 dakika sürerAdam bana dediki garanti 35 40 alırsınız
Daha kısa1 gb hiçbişey bu hızlar için 6-7 dakika sürer
Ben 3-4 yıl kullandım bölgemde en son 2 yıl 35mbps hız gelmesine rağmen bana 8mbps den fazla hız vermediler ve sözleşme biter bitmez kapattım aboneliği inşallah böyle bir durumla karşılaşmazsınız2 gün önce başvuru yaptım 50mbps vdsl 100tl nasıl sizce . Birde 1gbı kaç dakikada indirir ?
Bütün altyapı sitelerinde alabileceğim maksimum hız 79mbps yazıyor inşallah bi sorun yaşamamBen 3-4 yıl kullandım bölgemde en son 2 yıl 35mbps hız gelmesine rağmen bana 8mbps den fazla hız vermediler ve sözleşme biter bitmez kapattım aboneliği inşallah böyle bir durumla karşılaşmazsınız
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dostum o senin altyapınla ilgili benim paket 35mbps bir kere bile 34 e düştüğünü görmedim full 35 veriyor, Upload da hep 4.50-5. Ben Turktelekom da kullandım o da öyleydi.Ben 3-4 yıl kullandım bölgemde en son 2 yıl 35mbps hız gelmesine rağmen bana 8mbps den fazla hız vermediler ve sözleşme biter bitmez kapattım aboneliği inşallah böyle bir durumla karşılaşmazsınız
Vodafone u kapatıp Türk Telekom a geçtim aynı paket ozellikleri o 35mbps de en düşük 32.5 hız görüyorum. Bölgemde Türk Telekom kullanıcısı Vodafone a göre daha fazlaDostum o senin altyapınla ilgili benim paket 35mbps bir kere bile 34 e düştüğünü görmedim full 35 veriyor, Upload da hep 4.50-5. Ben Turktelekom da kullandım o da öyleydi.
O zaman Vodafone un kullandığı altyapı senin bölgende zayıf. Aynı şey işte.Vodafone u kapatıp Türk Telekom a geçtim aynı paket ozellikleri o 35mbps de en düşük 32.5 hız görüyorum. Bölgemde Türk Telekom kullanıcısı Vodafone a göre daha fazla
Parça parça söylüyorum ama sözleşmenin yapıldığı ilk 6 ay bu 30 li hızları sağladı 6 aydan sonra rezil ettiler ondan dolayı Vodafone ev internetine çok gerek yokO zaman Vodafone un kullandığı altyapı senin bölgende zayıf. Aynı şey işte.