Vodafone online mağazada satılan telefon hakkında

Kallas

80+
Reaksiyon skoru
0
Resimde görülen telefon Vodafone online mağazada satılıyor. Ve telefonun ismi "Poco X3 " ancak Türkiye de satılan model "Poco X3 NFC". Sorum şudur : Acaba yanlış isimlendirme mi yaptılar, yoksa özel olarak kendileri satmak için getirmiş olabilirler mi ?(normalde uğraşmam ama kendim alacağım için şüpheye düştüm),(ilk dediğim model normalde sadece Hindistan'da satılıyor)

Ekler

• Screenshot_2021-02-02-20-10-20-963_com.vodafone.selfservis.jpg
    Screenshot_2021-02-02-20-10-20-963_com.vodafone.selfservis.jpg
    292 KB · Hit: 37
Resimde görülen telefon Vodafone online mağazada satılıyor. Ve telefonun ismi "Poco X3 " ancak Türkiye de satılan model "Poco X3 NFC". Sorum şudur : Acaba yanlış isimlendirme mi yaptılar, yoksa özel olarak kendileri satmak için getirmiş olabilirler mi ?(normalde uğraşmam ama kendim alacağım için şüpheye düştüm),(ilk dediğim model normalde sadece Hindistan'da satılıyor)
Telefon çok iyi bir telefon ama Vodafone ya da başka bir operatörden almak akılsızlıktır. Taksit yapıyor diye kazıklanılmaz.

2800 TL lik telefona 4400 TL vermeyin lütfen.
Taksitle alabildiğimiz tek yer olduğu için mecburuz 😕
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sadece soruma cevap verirseniz sevinirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,135
Üyeler
192,618
Son üye
kqfkqs
Geri