Neler Yeni

Öneri ❤️‍🔥Vodafone Redli Müşteri 20 Plus Tarifesine Nasıl Geçilir❤️‍🔥

murat_dqr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Murat
Merhaba! Bende o tarifeye geçiş yapmak istiyorum nasıl yapayım şimdi sen teşekkürler ler.

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
813
İsim
Sercan GÖKALP
Arkadaşlar eğer Vodafone kullanıyorsanız ve çevrenizde çekim sorunu yoksa Vodafone dan istediğinizi alabilirsiniz. Arayın müşteri hizmetleri diyin ki ben hattımı kapatıcam veya başka operatöre geçicem diyin okadar ucuz teklif veriyorlar ki inanamazsınız keza bu Türk telekomda da aynı şekil ama bölgenizde çekiyorsa geçin sonra gelip buralarda ağlamayın 😂

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
Değerli dostlar sizlere paylaşmış olduğum kırmızı fırsat tarifesine geçiş yapmıştım turktelekom'dan 2-3 ay önce ilk gün sorun yoktu ama sonrasında mobil veri aşırı yavaştı birçok çözüm yolu denedim / müşteri hizmetleri ile denedik olmadı en son müşteri hizmetlerine sizlerden çıkacağım farklı operatöre geçeceğim dedim konuştuğum müşteri hizmetleri beni üst yetkiliye bağladı ona'da aynı sorunlarımı dile getirdim ve netice olarak bana sunduğu tarife bu şekilde

💥Vodafonlularla sınırsız konuşma

💥Her yöne 3000 dk

💥250 sms

💥Her yöne tam 20 GB internet

💥Sınırsız iletişim (WhatsApp, Messenger vs )

💥Sosyal medya sınırsız (Instagram, Facebook, Twitter)

💥Sınırsız müzik keyfi (Spotify )

96'TL

Alıntıyı görüntüle

Sizlerde şayet süre gelen sorun yaşıyorsanız bu şekilde sizlerede yardımcı olacaklardır çünkü olmaları lazım netice olarak bedavaya almıyoruz bu tarifeleri hakkı ile kullansak eyw ama ben verdiğim paranın karşılığını alamadım mobil veride
Bunu biz kullanabiliyor muyuz? Kullanırsak nasıl kullancaz bayilerden mi geçiş yapıcaz benim hat abime kayıtlı da

burakatan

80+
25e geçmeni öneririm 120 TL vergiyle YouTube sınırsız premium da var baya iş görüyor
Bu teklifi bana geçen sunmuşlardı. Sonra düşünüp geri dönüş yaparım diyerekten kapattım. Sonra kaç defa aramama rağmen bu teklifi bana sunmadılar ama ilk görüştüğüm yetkili üst yetkiliydi sanırım. Diğerleri sadece Yanımda uygulamasındaki tarifeleri görebiliyor. Üst yetkili temsilciye nasıl bağlanıp bu tarifeye nasıl geçiş yapabilirim yardımcı olabilecek var mı?

Bahadır07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Bahadır07
Türk telekom taahhüt bitimine 2 ay var ocağın 26 sında bitiyor ceza ödemeden nasıl bu tarifeye geçebilirim

bana da aynı şekilde fırsat sundular 15GB 2000DK 250 SMS Vodadonelularla Sınırsız Konuşma 68TL.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,723
Üyeler
161,484
Son üye
İSOMANNN
Top Bottom