Neler Yeni

Vodafone Rezilliği

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Vodafonenin saçma güzel paketini kullanıyorum. O kadar iğrenç ki. 5GB veriyorlar kabul lakin interneti başlayamıyorum laptobuma
telefonun kapağını açıp oyle veriyorum interneti. bide avea var babamda onu takıp telefonun kapağı kapalı deniyorum. onda oluyor bunda niye olmuyor?
ikide bir internet kesiliyor. 20Dk uğraştım düzeltmek için telefon cayır cayır yanıyor şu an o kadar yani.
ben devam etmeyeceğim
almanlar diye güvenmiştim. aveadan daha iyidir demiştim. vodafone vs avea derseniz kesinlikle avea. hiçbirşey demiyorum..

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,815
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Vodafonenin saçma güzel paketini kullanıyorum. O kadar iğrenç ki. 5GB veriyorlar kabul lakin interneti başlayamıyorum laptobuma
telefonun kapağını açıp oyle veriyorum interneti. bide avea var babamda onu takıp telefonun kapağı kapalı deniyorum. onda oluyor bunda niye olmuyor?
ikide bir internet kesiliyor. 20Dk uğraştım düzeltmek için telefon cayır cayır yanıyor şu an o kadar yani.
ben devam etmeyeceğim
almanlar diye güvenmiştim. aveadan daha iyidir demiştim. vodafone vs avea derseniz kesinlikle avea. hiçbirşey demiyorum..
bendende izinsiz 4 tl kesmişti
vodafone bende önermiyorum

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
Konuyla pek alakası yok ama bir şey sorsam sorun olur mu? Yeni hatta geçmeyi düşünüyorum da yardımcı olur musunuz?

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,815
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
Steam
#Samsunlu

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,329
İsim
Cemal Faruk Koçak
ya arkadaşlar çekilin ben varım burda siz kim vodafone laf atıyorsunuz 14 vermesi gereken gerde 1 up 0.65 vermesi gereken yerdede 0.02 alıyorum beni konuşturtmayın

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,815
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
Steam
#Samsunlu
ve asıl m--lığım
selfden geçmiş olmam vodafoneye
ne güzel indirim alacaktım

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Vodafone çekmiyor bile. 4.5G yazıyor 0.50 download var. Türk Telekoma geçtim o yine daha iyi. Birde Vodafone da 15GB internete 60tl ödüyordum şimdi 37tl 12GB
aveaya geçiricem zaten bu telefonu.
taktım artık.

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
ben devam etmeyeceğim
senelerdir türk telekom kullanıcısıyım hiç bir sıkıntı yok önceden acaba vodafone mu seçsem diye düşündüm ama geçmedim iyikide geçmemişim

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
Ben yeni hatta geçmeyi düşünüyorum içinde sınırsız instagram olsun istiyorum (sınırsız youtube de olursa mükemmel olur) bunlar dışında bana 2-3GB bile yeterli ucuz bir paket var mı böyle?

Vodafone ben de kullanıyorum ama İnternet çok yavaş, mecburen 4.5g ye alıyorum ama yine yavaş, videolar adam akıllı izlenilmiyor.
Ben de Vodafone tavsiye etmem
Bir de mübarek şehrin ortasındayım, evin içindeyim ama hala 5 üzerinden 4 çekiyor bazen 2 ye falan düşüyor sinir ediyor beni

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,815
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
Steam
#Samsunlu
70 TL'ye buldum
Ben yeni hatta geçmeyi düşünüyorum içinde sınırsız instagram olsun istiyorum (sınırsız youtube de olursa mükemmel olur) bunlar dışında bana 2-3GB bile yeterli ucuz bir paket var mı böyle?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,024
Üyeler
168,230
Son üye
Ek1326
Top Bottom