Vodafone yanımda Find My Kids uygulaması 1 senelik ücretsiz.

Reaksiyon skoru
22
Selam arkadaşlar Find My Kids ebeveynler için çocuk cihaz takibi, kontrolü sağlayan bir uygulamadır. Detayına bakmak isteyen olursa uygulama mağazaları veya youtube dan bakabilir.

Vodafone yanımda içindeki happy üzerinden kod alınarak aktifleştiriliyor.

Önce uygulamayı indirip hesabınızı oluşturun daha sonra bu adresten kodunuzu girince uygulamaya yönlendirip aboneliğiniz aktif oluyor.

1000111019.webp

1000111017.webp

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar Find My Kids ebeveynler için çocuk cihaz takibi, kontrolü sağlayan bir uygulamadır. Detayına bakmak isteyen olursa uygulama mağazaları veya youtube dan bakabilir.

Vodafone yanımda içindeki happy üzerinden kod alınarak aktifleştiriliyor.

Önce uygulamayı indirip hesabınızı oluşturun daha sonra bu adresten kodunuzu girince uygulamaya yönlendirip aboneliğiniz aktif oluyor.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Vodafone a bulaşmayın

Mantıken böyle dediğimizde Türkcelle de türktelekoma da bulaşmamak lazım.
Netgsm kaldı ondan da yeni hat alamazsınız.
Turkcell kötünün iyisi. Vodafone şok tt turknet vb asla kapısının bile önünden geçilmeyecek sağlayıcılar. Haraç almaktan başka bişey yapmıyorlar.

Ortada Vodafone luk bir durum yok ki dostum, kötü operatör olabilir
Ancak bu bir kampanya, hat veya çekim kalitesiyle vs. alakalı bir durum değil.

Turkcell kötünün iyisi. Vodafone şok tt turknet vb asla kapısının bile önünden geçilmeyecek sağlayıcılar. Haraç almaktan başka bişey yapmıyorlar.
Katılmıyorum, en başta zaten turkcell devlete en yakın olan bundan elendi

vodafonenin bağlantı sorunları var

turknet deneyimim güzel şuana kadar, sadece verdikleri modemin menzili az biraz

Haraç alan tek firma Turkcell bence. Vodafone da da hizmet kalitesi yerlerde o ayrı.

Familya link daha fazlasını ücretsiz olarak sunuyor zaten gerek var mı buna

Katılmıyorum, en başta zaten turkcell devlete en yakın olan bundan elendi

vodafonenin bağlantı sorunları var

turknet deneyimim güzel şuana kadar, sadece verdikleri modemin menzili az biraz
Türknet tarafından bundan 5-6 yıl kadar önce sağlam bir dolandırıldım. 8 ay boyunca internet sağlamadılar, numaralarımızı kara listeye aldılar, iptal işlemi sağlamadılar 8 ay boyunca fatura ödettiler. Turkcellden taahhütname bitişine ilişkin 2 sene üst üste yanlış bilgi verildi ve bugünün parasıyla kullandığım 2 aylık ve hiç tarafıma sağlanmayan 2 fatura için 10 bin tl ye yakın bir para ödedim. Turk telekomun rezilliği zaten ortada. Bu sene en son çare bodafone a geçeyim dedim hayatımın en kötü hatası oldu. Adamlar resmen haraca bağladı beni sağlayamadıkları hizmetin parasını almaya çalışıp birde tehdit ettiler. Maillerinden telefonlarından vesayire uğraşmanız imkansız. Adamlar sistemekarşı çıktığınızı farkedince sizi döngüye alıyor. Daha ödemediğim 3 bin tl cayma bedeli ve 2 faturaya hala faiz işletiyorlar. Ben kendilerine sözleşmeyi tarafımca feshettiğimi belirtsem de nafile cayma bedelini ödeyecekmişim. Tüketici hakem heyetinden de sonuç çıkmazsa 3 bin tl haraçları için sevdiklerinden olacaklar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,807
Üyeler
186,107
Son üye
blackburnqs
Geri