Uucz
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 83
- İsim
- Bayvan
Merhabalar. Neredeyse her kategoride indirim var. İndirimlere ek Vodafone Yanımda uygulamasında *dijital üyelikler hariç* (epin kodlarda sorun yok alabilirsiniz.) tüm ürünlerde 50 TL'ye 20 TL indirim var. İlk sipariş olup olmaması farketmiyor. Tavsiyem atıştırmalık veya dijital kod almanız. Tavsiye diyorum çünkü bu platformda fazla alışveriş olmuyor. Satıcı güvenilir mi tartışılır. Özellikle atıştırmalık nedense baya ucuz. Ben Milka 5'li almıştım sorunsuz geldi. Dijital kod(e-pin) konusunda sorun yok. Satın alabilirsiniz. Sadece üyelikler de geçerli değil.(Örn. Exxen) Size önerim pubg kodları 5 TL lik olanlar ucuz oluyor. Ekstra olarak Vodafone müşterilerine HER alışverişte haftalık 5 GB hediye. Alışveriş için VF abonesi olmak şart değil diye biliyorum. Satın alırken ödeme kısmında Vodafone'lu bir arkadaşınızın veya kendi numaranızı yazarsanız Haftalık 5 veya 15 GB hediye geliyor. Vodafone'lu olmak zorunda değilsiniz. NOT: Uygulama biraz kasıyor ama kullanıma engel değil bence. Kaldı ki çok fazla indirim var. Uygulamayı indirince ana sayfada aşağı kaydırın. Biraz kasacak ama değer. Aradığınız şeyi bulmak için sağ altta Kategoriler yeri var.
Ekler
Son düzenleme: