Reapt0r
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 846
Merhabalar tüm forum kullanıcıları,
Size başlıkta da gördüğünüz gibi vodafone yanımda ile nasıl e-pin alabilirsiniz onu anlatıcam.
ADIM 1 : Google Play Store veya AppStore 'e uygulamanızı açın.
ADIM 2 : Arama kısmına Vodafone Yanımda yazıp aratın.
ADIM 3 : Vodafone Yanımda uygulamasını indirin.
ADIM 4 : Uygulama telefonunuza indiğinde uygulamayı açınız.
ADIM 5 : Uygulama açılınca, Vodafonlu iseniz Vodafonluyum seçiniz, eğer Vodafonlu değil iseniz Vodafone'li değilim i seçiniz.
ADIM 6 : Açılan bölüm den telefon numaranızı yazınız ve kutucukları işaretleyiniz.
ADIM 7 : SMS onayını yapınız ve uygulama içerisine giriş yapmış olacaksınız.
ADIM 8 : Anasayfada karşınıza çıkan çark kampanyasına tıklayın ve çarkı çevirin.
ADIM 9 : Çarktan her şey yanımda 100/50 Kupon gelirse , kupon kodunu kopyalayınız.
ADIM 10 : her şey yanımda ya girip almak istediğiniz ürünü seçiniz veya e-pin i seçiniz.
ADIM 11 : Ödeme kısmına gelince kupon kodunuzu kullanınız ve aldığınız ürünü veya e-pini 50tl indirimli olarak alınız.
Hepsi bu kadar , herkese çıkmayabiliyor, farklı kampanya ve kuponlar çıkabiliyor, bana çıkmadı ama çıkıp da alan arkadaşlar var .
Eğer 100/50 kupon çıkmazsa çevrenizdekilerin numarası ile yapıp tekrar deneyebilirsiniz.
Kupon ile E-pin alabilirsiniz. Steam,valorant vp gibi. Hazır steam kış indirimleri de gelmişken oyunlarınızı ucuza almanın keyfini çıkarın.
Çıkan kuponları kullanmayacak olanlar buradan yada birbirleri ile paylaşırsa iyi olur.
Çıkıp ta kullanmayan olursa bir tanesine bende talibim.
INSTREET 250TL VE ÜZERİNE 50TL İNDİRİM KODU : 8ZYFZ2S
Bunu da kullanmak isteyen varsa kullansın benim işime yaramıyor.
Herkese keyifli ve eğlenceli oyunlar, iyi forumlar dilerim dostlar.Neşeniz bol olsun.
Size başlıkta da gördüğünüz gibi vodafone yanımda ile nasıl e-pin alabilirsiniz onu anlatıcam.
ADIM 1 : Google Play Store veya AppStore 'e uygulamanızı açın.
ADIM 2 : Arama kısmına Vodafone Yanımda yazıp aratın.
ADIM 3 : Vodafone Yanımda uygulamasını indirin.
ADIM 4 : Uygulama telefonunuza indiğinde uygulamayı açınız.
ADIM 5 : Uygulama açılınca, Vodafonlu iseniz Vodafonluyum seçiniz, eğer Vodafonlu değil iseniz Vodafone'li değilim i seçiniz.
ADIM 6 : Açılan bölüm den telefon numaranızı yazınız ve kutucukları işaretleyiniz.
ADIM 7 : SMS onayını yapınız ve uygulama içerisine giriş yapmış olacaksınız.
ADIM 8 : Anasayfada karşınıza çıkan çark kampanyasına tıklayın ve çarkı çevirin.
ADIM 9 : Çarktan her şey yanımda 100/50 Kupon gelirse , kupon kodunu kopyalayınız.
ADIM 10 : her şey yanımda ya girip almak istediğiniz ürünü seçiniz veya e-pin i seçiniz.
ADIM 11 : Ödeme kısmına gelince kupon kodunuzu kullanınız ve aldığınız ürünü veya e-pini 50tl indirimli olarak alınız.