🔥İndirim Vodafone Yanımda Premium ile Tarifeniz 50₺ daha ucuz

Reaksiyon skoru
45
Vodafone Yanımda Premium üyeliği ilk ay 4.90 TL diğer aylar 55 TL.

Yanımda Premium ile birlikte Vodafone Pay hesabınıza her ay 100 TL bakiye alabilirsiniz.(Kodu yanımda üzerinden her ayda 1 kendiniz almalısınız.)
Hepsiburada üzerinden her ay 350 TL üzerine 100 TL kod alabilirsiniz(Hepsiburada satıcılı ürünler)

Yanımda Premium ile birlikte Vodafone Pay hesabınıza her ay 100 TL bakiye alabilirsiniz.(Kodu yanımda üzerinden her ayda 1 kendiniz almalısınız.)
Hepsiburada üzerinden her ay 350 TL üzerine 100 TL kod alabilirsiniz(Hepsiburada satıcılı ürünler)
vodafona geçecegim ucuz bi tarifa varmi hatti taşimaya şuan

vodafona geçecegim ucuz bi tarifa varmi hatti taşimaya şuan
Evet bunlar var.

1746880646462.webp

ben vodofonluyum hazıranda tarıfe bıtıcek bana sundugu en dusuk tarıfe 390 tl ile 10 gb ınternet (: ne onerırsınız tt'ye geceyım mı?

ben vodofonluyum hazıranda tarıfe bıtıcek bana sundugu en dusuk tarıfe 390 tl ile 10 gb ınternet (: ne onerırsınız tt'ye geceyım mı?
tt de faturasıza geç 3 ay boyunca 25gb internet 150 tl olması lazım daha sonra vodafoneye geri dönebilirsin
Turkcelde 20gb 175 tl yada orayada geçebilirsin faturasız

vallaha iyiymiş turktelekom dan tarife alsak carkımıza okuyacak 250 tl ye 3 gb veriyor vodafone 160 a 10 veriyor şaka gibi
10 gb verdiği interneti kullanamıyorsunuz internet gidince de baz istasyonu çölüyor internet 0.16 filan oluyor o yüzden çok sevinmemek lazım bol gönüllü vodofone son 1 aydır önderdiği tariflerle dalga geçiyor resmen uzun süreli kullanıcıyı sömürüyor tavsiyem başka bir şeye geçmen

Vodafone'a geçtim internet paketi normale göre daha hızlı bitmeye başladı, Çoğu zaman hediye yerine normal paketi kullanıyor

vallaha iyiymiş turktelekom dan tarife alsak carkımıza okuyacak 250 tl ye 3 gb veriyor vodafone 160 a 10 veriyor şaka gibi
süreli kampanyaydı bu normalde nisan sonuna kadardı uzattı süreyi kaçırma derim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

10 gb verdiği interneti kullanamıyorsunuz internet gidince de baz istasyonu çölüyor internet 0.16 filan oluyor o yüzden çok sevinmemek lazım bol gönüllü vodofone son 1 aydır önderdiği tariflerle dalga geçiyor resmen uzun süreli kullanıcıyı sömürüyor tavsiyem başka bir şeye geçmen
konumsal durum bu hocam

anlayamadım hocam 50tl nasıl daha az ödüyoruz

süreli kampanyaydı bu normalde nisan sonuna kadardı uzattı süreyi kaçırma derim

konumsal durum bu hocam

anlayamadım hocam 50tl nasıl daha az ödüyoruz
Hocam premiuma her ay 50 lira veriyorsun sana 100 lira Vodafone pay kodu veriyor onunla beraber 50 lira daha ucuz oluyor.

turkcell den vodafone ye geçilirmi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,752
Üyeler
174,235
Son üye
akro72
Geri