Neler Yeni

vodafonenet rezaleti

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,303
İsim
umut şahin
benim 1 aydan daha uzun süredir internetimde yavaşlık sürekli bağlantı kopmaları gibi bir çok sıkıntım var müşteri hizmetleri hiç ama hiç ilgilenmiyor alt yapı sağlayıcısına yönlendirdik bilmem bina içi hat yetersiz falan 16mps veremiyoruz paketiniz 8mbps çekildi falan bilmem ne bilmem ne ben taşındığım binada ilk ay nasıl sorunsuz net kullanıyordumda 2. aya geçince internetimde sıkıntı oldu tam 1 ay 1.5 haftadır bu sorunla yüz yüzeyim bazen müşteri hizmetlerinde yardım etmek isteyen oldu ancak yok biz buradan tüm düzenlemeleri yapıyoruz ancak konuşmamız sırasında bile bağlantınızda kopma yaşanıyor arıza kaydı açabilirim ancak ben bu soruna nasıl çözüm bulabilirim gerçektende artık yorulmaya başladım mobil nett kullana kullana fatura iyice şişti ne yapacağımı bilmiyorum

erturk.gg

80+ Bronze
BTK ve Cimere başvurun mümkünse ayrılın

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
benim 1 aydan daha uzun süredir internetimde yavaşlık sürekli bağlantı kopmaları gibi bir çok sıkıntım var müşteri hizmetleri hiç ama hiç ilgilenmiyor alt yapı sağlayıcısına yönlendirdik bilmem bina içi hat yetersiz falan 16mps veremiyoruz paketiniz 8mbps çekildi falan bilmem ne bilmem ne ben taşındığım binada ilk ay nasıl sorunsuz net kullanıyordumda 2. aya geçince internetimde sıkıntı oldu tam 1 ay 1.5 haftadır bu sorunla yüz yüzeyim bazen müşteri hizmetlerinde yardım etmek isteyen oldu ancak yok biz buradan tüm düzenlemeleri yapıyoruz ancak konuşmamız sırasında bile bağlantınızda kopma yaşanıyor arıza kaydı açabilirim ancak ben bu soruna nasıl çözüm bulabilirim gerçektende artık yorulmaya başladım mobil nett kullana kullana fatura iyice şişti ne yapacağımı bilmiyorum
Teknik ekip gelsin sorun varsa düzeltsinler.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,954
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,303
İsim
umut şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
BTK ve Cimere başvurun mümkünse ayrılın
knk bide müşteri hizmetleri ile sözleşme yenilendiğinde 1+1 yıl sözleşme yapıldı sadece 1 yıl olarak sisteme gireceğiz 2.yıl devam etmek isterseniz 2.yıl devam edilecek denildi yok ayrılmak için 1000tl cayma bedeli isteniyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teknik ekip: Geldik yoktunuz.
knk hiç ekip gelmiyorki ve müşteri hizmetleri geri dönüş yaptığındada telefonum ya kapalı ya meşgulnüş ben sürekli herkese mesaj atıp beni aramayın vodafone müşteri hizmetleri arayacak düye mesaj atıyorum artık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,062,103
Üyeler
168,733
Son üye
infiniti