Neler Yeni

Vodafone'un verdiği H300S modemi başka İSS ile kullanabilir miyim ?

Junaiun

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
735
VodafoneNet kullanıyorum.
VDSL modem verdiler H300S.
Taahhüt bittiğinde veya iptal ettirdiğimde yeni abonelik başlatmak istesem bu modemi TürkNet veya başka bir İSS ile kullanabilir miyim ?

Modem seninse evet kullanırsın ama kiralıksa abonelik iptalinde geri isterler.
Modem bende kalıyor faturaya taksitli bölündü ücreti.
TürkNet almak istesem modem var desem bu modem ile kurulum yapar mı TürkNet görevlileri ?

Modem bende kalıyor faturaya taksitli bölündü ücreti.
TürkNet almak istesem modem var desem bu modem ile kurulum yapar mı TürkNet görevlileri ?
Kurulum ücretli türknette. Kurulumu kendin yapabilirsin veya kurulum hizmetinin parasını ödeyip istediğin modemle kurulum yaptırabilirsin.

Kendin kur bence baya basit zaten aynı kablodan internet gelecek sadece modemin yazılımından birkaç değişiklik yapman gerek.

Kurulum ücretli türknette. Kurulumu kendin yapabilirsin veya kurulum hizmetinin parasını ödeyip istediğin modemle kurulum yaptırabilirsin.

Kendin kur bence baya basit zaten aynı kablodan internet gelecek sadece modemin yazılımından birkaç değişiklik yapman gerek.
Zaten şuan bina telefon kutusundan bağlantı yapıldı duvardaki prizden modeme kablo taktım böyle çalışıyor.
Sadece İSS değişecek. Kurulumluk bir şey yok gibi.

Zaten şuan bina telefon kutusundan bağlantı yapıldı duvardaki prizden modeme kablo taktım böyle çalışıyor.
Sadece İSS değişecek. Kurulumluk bir şey yok gibi.
Yok zaten. Sadece modem arayüzüne girip yeni kurulum başlatıp oraya Türknetin size SMS ile göndereceği kullanıcı adı şifreyi yazmanız gerek.

Muhtemelen kullanılır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,770
Üyeler
173,063
Son üye
mareşalEZ
Geri