Modem seninse evet kullanırsın ama kiralıksa abonelik iptalinde geri isterler.VodafoneNet kullanıyorum.
VDSL modem verdiler H300S.
Taahhüt bittiğinde veya iptal ettirdiğimde yeni abonelik başlatmak istesem bu modemi TürkNet veya başka bir İSS ile kullanabilir miyim ?
Modem bende kalıyor faturaya taksitli bölündü ücreti.Modem seninse evet kullanırsın ama kiralıksa abonelik iptalinde geri isterler.
Kurulum ücretli türknette. Kurulumu kendin yapabilirsin veya kurulum hizmetinin parasını ödeyip istediğin modemle kurulum yaptırabilirsin.Modem bende kalıyor faturaya taksitli bölündü ücreti.
TürkNet almak istesem modem var desem bu modem ile kurulum yapar mı TürkNet görevlileri ?
Zaten şuan bina telefon kutusundan bağlantı yapıldı duvardaki prizden modeme kablo taktım böyle çalışıyor.Kurulum ücretli türknette. Kurulumu kendin yapabilirsin veya kurulum hizmetinin parasını ödeyip istediğin modemle kurulum yaptırabilirsin.
Kendin kur bence baya basit zaten aynı kablodan internet gelecek sadece modemin yazılımından birkaç değişiklik yapman gerek.
Yok zaten. Sadece modem arayüzüne girip yeni kurulum başlatıp oraya Türknetin size SMS ile göndereceği kullanıcı adı şifreyi yazmanız gerek.Zaten şuan bina telefon kutusundan bağlantı yapıldı duvardaki prizden modeme kablo taktım böyle çalışıyor.
Sadece İSS değişecek. Kurulumluk bir şey yok gibi.
Çok sağ olun işiniz rast gitsin.Yok zaten. Sadece modem arayüzüne girip yeni kurulum başlatıp oraya Türknetin size SMS ile göndereceği kullanıcı adı şifreyi yazmanız gerek.