Merhabalar, internetimde yaklaşık 2 aydır özellikle akşamları 19.00 ila 24.00 arasında yüksek düzeyde "packet loss" problemi yaşıyorum. İnternet sağlayıcım VodafoneNet. Kendilerine açtığım arıza kayıtları ile herhangi bir sonuç alabilmiş değilim. BTK şikayetlerim ile de herhangi bir sonuç alamadım. Firma, "packet loss" problemini bir sorun olarak görmüyor; bunun için de herhangi bir aksiyon almıyor. Bir noktaya kadar WARP işimi çözüyordu senelerdir ama son 2 aydır bu da fayda etmiyor artık. Mudfish gibi oyunlardaki "packet loss" problemini çözmeye odaklanan servisleri de kullandım ancak fayda etmiyor. Statik IP de soruna çözüm olmadı. Mahallemde başka bir fiber altyapı yok. Vodafone altyapısını başka bir firma kullanamadığı için bu arkadaşlara mecburum işin sonunda. 
VodafoneNet sabit fiber internet kullanan arkadaşlar var mı aramızda? Packet loss problemi yaşıyor musunuz? Bu soruna herhangi bir çözüm bulabildiniz mi? Verebileceğiniz her türlü tavsiyeye açığım...
VodafoneNet sabit fiber internet kullanan arkadaşlar var mı aramızda? Packet loss problemi yaşıyor musunuz? Bu soruna herhangi bir çözüm bulabildiniz mi? Verebileceğiniz her türlü tavsiyeye açığım...