Hocam bende cloud 2 almak istiyordum ama maalesef butceyi asiyor maksimum 830 tl verebilirim peki benim yazdiklarimdan hangisi daha iyidirMikrofona çok önem vermiyorsan bunuda alabilirsin. https://www.akakce.com/kulaklik/en-...krofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,5015077.html
Fiyatı düşebilir.Hocam bende cloud 2 almak istiyordum ama maalesef butceyi asiyor maksimum 830 TL verebilirim peki benim yazdiklarimdan hangisi daha iyidir
Stokta var mi kiFury x bakabilirsiniz
Oncelikle yorum icin tesekkurler ama krakenden ustun kilan ozelligi nedirFiyatı düşebilir.
Sizin yazdıklarınızdan ben olsam Corsair Void Elite alırdım.
Evet hatta indirimdeStokta var mi ki
N11 sitesinde 600 TL'ye stoktaStokta var mi ki
Wireless kulaklık şart değilse ben olsam Corsair Void Elite alırdım. Karşılaştıran kişiler Corsair Void Elite kulaklığının daha iyi olduğunu söylüyor. Ama illa Wireless istiyorsan Rampage de alabilirsin.Csgo da iyi ses kasabilir miyim ona gore alicam birde muzik performansi falan iyi mi
Rampage fury x void elitten ses kasma acisindan daha mi iyiWireless kulaklık şart değilse ben olsam Corsair Void Elite alırdım. Karşılaştıran kişiler Corsair Void Elite kulaklığının daha iyi olduğunu söylüyor. Ama illa Wireless istiyorsan Rampage de alabilirsin.