Voidu'dan oyun almak istiyorum ama kendi kartımı girmek konusunda biraz kararsızım ne olur ne olmaz diye ekstra bir sanal kart oluşturup ordan almaya gerke var mı?S iz hiç oyun aldınız mı? Güvenilir mi ?
ordan oyun aldım sorunsuz güvenilir etali bakbilirisin orada sağlamVoidu'dan oyun almak istiyorum ama kendi kartımı girmek konusunda biraz kararsızım ne olur ne olmaz diye ekstra bir sanal kart oluşturup ordan almaya gerke var mı?S iz hiç oyun aldınız mı? Güvenilir mi ?
Peki ya sanal karta gerke var mı?Bu site daha önceden türklerindi ve benim de alışverişim olmuştu sanırım şu an yabancılara Satılmış ama tabii ki de güvenilir
Onu bilmiyorumPeki ya sanal karta gerke var mı?
siz bilirisniz banka kart kullanıyorum sorun yaşamadımPeki ya sanal karta gerke var mı?
Ben de bankar kartımla aldım da, yani böyle bir kuşkun varsa sanal kart oluşturup al için rahat olsun en azından diye düşünüyorum.@tediousbear Hocam diğer konulardan gördüm siz almışssınız siz ne dersiniz gerek var mı ?
@deLacuesta
Sanal karta her zman gerek varPeki ya sanal karta gerke var mı?
Ben siteden 5 oyun aldım ama yine de siz ne olur ne olmaz siz alışverişinizi sanal karttan yapın.Peki ya sanal karta gerke var mı?