Mustafagun
80+
3060Tİ LI SİSTEMİ SATTİMDA PUS HARİCİ GARANTİ KAĞIDI YOK SİZDE VAR MIYDI ARKADASLAR
Hocam sanırım gmailinize gelmiş olabilir fatura bi bakarmısınız3060Tİ LI SİSTEMİ SATTİMDA PUS HARİCİ GARANTİ KAĞIDI YOK SİZDE VAR MIYDI ARKADASLAR
faturalar varda Garanti belgesi yok hiç ekran kartı işlemci ram m2 ssdHocam sanırım gmailinize gelmiş olabilir fatura bi bakarmısınız
İtopya müşteri hizmetleri ile konuşunfaturalar varda Garanti belgesi yok hiç ekran kartı işlemci ram m2 ssd
Faturayla bir değil mi onlar3060Tİ LI SİSTEMİ SATTİMDA PUS HARİCİ GARANTİ KAĞIDI YOK SİZDE VAR MIYDI ARKADASLAR
hocam mail olarak gönderiyorlar garanti kağıdı yoksa da sorun değil fatura garanti olarak geçiyormuş itopya da yanlış hatırlamıyorsam itopyada satılmıştı3060Tİ LI SİSTEMİ SATTİMDA PUS HARİCİ GARANTİ KAĞIDI YOK SİZDE VAR MIYDI ARKADASLAR
Fatura ve ürün kutuları garanti belgesi olarak geçiyor diye biliyorum, ben de sistemi aldım herhangi bir garanti belgesi çıkmadı.
eyvallahhocam mail olarak gönderiyorlar garanti kağıdı yoksa da sorun değil fatura garanti olarak geçiyormuş itopya da yanlış hatırlamıyorsam itopyada satılmıştı