Neler Yeni

VOK FRİDAY Sistem GPU Montajı

ozemheri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,302
İsim
Selçuk Aslan
arkadaşlar merhaba vok yeni sistem aldık dün akşama doğru elimize ulaştı, içinde 3060 ti gaming oc var biliyorsunuz fakat anakart yuvasına hiç bir şekilde oturmuyor ekran kartı , ekran kartınin tam klipsin oraya denk geldiği yerden böyle fotoğrafini attığım şekilde kablo çıkıyor inceleme videolarına felan baktım kablo bu kadar dışarıda gözükmüyor benimde aklima kablonun baskı yaptığı o sebeple anakart yuvasına kartın oturmadığıni düşündük sizce normal mi bir bakabilirseniz sevinirim

Ekler

• received_545693080362696.jpeg
    received_545693080362696.jpeg
    160.2 KB · Hit: 146
  • received_1211343179739262.jpeg
    received_1211343179739262.jpeg
    210.3 KB · Hit: 146
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,748
İsim
MehmedVII
arkadaşlar merhaba vok yeni sistem aldık dün akşama doğru elimize ulaştı, içinde 3060 ti gaming oc var biliyorsunuz fakat anakart yuvasına hiç bir şekilde oturmuyor ekran kartı , ekran kartınin tam klipsin oraya denk geldiği yerden böyle fotoğrafini attığım şekilde kablo çıkıyor inceleme videolarına felan baktım kablo bu kadar dışarıda gözükmüyor benimde aklima kablonun baskı yaptığı o sebeple anakart yuvasına kartın oturmadığıni düşündük sizce normal mi bir bakabilirseniz sevinirim
@Kürşat Kütükçü montaj ustası

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,556
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Dişler oturduğu an çıt diye ses gelir soketten o ses geliyorsa kart yerine oturmuş demektir

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Arda Deniz
bende bu sistemi almıştım dün öğlen elime ulaştı,ben biraz zorlanarak takabildim ekran kartını anakartta ki giriş kısmı açık mı oraya da bakmanızı öneriririm

ozemheri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,302
İsim
Selçuk Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dişler oturduğu an çıt diye ses gelir soketten o ses geliyorsa kart yerine oturmuş demektir
Kart giriyor fakat oturmuyor hocam çit diye seste gelmiyor ki zaten sabitleme vida delikleri bile denk gelmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende bu sistemi almıştım dün öğlen elime ulaştı,ben biraz zorlanarak takabildim ekran kartını anakartta ki giriş kısmı açık mı oraya da bakmanızı öneriririm
Açık hocam tabii ki bu 4-5 sistem ilk defa kart takmıyorum ne kadar zorlasamda oturmuyor yuvaya bu dışarı sarkan kablo yüzünden diye düşünüyorum

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,556
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,556
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,119
İsim
Semih
Kablodan olduğunu düşünmüyorum o kabloyu pek oynamanı önermem.

ozemheri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,302
İsim
Selçuk Aslan

Alperen71

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
730
İsim
Alperen Çetin
Girmiyor hocam denedim sanki bloğa sıkışmış gibi çok sıkı

Başka bir açıklaması yok akşam başka bı ekran kartı bulup onu takmayı denicem
Hocam çok zorlamayın bu işlerden anlayan bir arkadaşınızı veya bi bilgisayarcıyı çağırın. O kabloyla alakası olduğunu düşünmüyorum

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,119
İsim
Semih
Girmiyor hocam denedim sanki bloğa sıkışmış gibi çok sıkı

Başka bir açıklaması yok akşam başka bı ekran kartı bulup onu takmayı denicem
Ekran kartının vida attığın taraftaki metalin ucunda çatal gibi bir boşluk var alta gelen, o boşluğun anakart ile kasa arasına denk geliyor olması lazım onun hizasına dikkat ederek bak bi daha

ozemheri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,302
İsim
Selçuk Aslan
Hocam çok zorlamayın bu işlerden anlayan bir arkadaşınızı veya bi bilgisayarcıyı çağırın. O kabloyla alakası olduğunu düşünmüyorum
Direk itopya göndermeyi düşünüyorum mail attım

Ekran kartının vida attığın taraftaki metalin ucunda çatal gibi bir boşluk var alta gelen, o boşluğun anakart ile kasa arasına denk geliyor olması lazım onun hizasına dikkat ederek bak bi daha
Yok hocam kart oturmuyor hiç bir sekilde akşam başka bir ekran kartı bulabilirsem onunla denicem girerse bendeki ekran kartında problem var demektir

Top Bottom