VOK-MAX 9999 TL'ye Alınır Mı?

Bence alınmaz Rtx varken gtx alınmaz az daha bekle yeni sistem çıkacak
Niye alınmasın hocam? Nvidia bile alınsın diye 1050 üretimini bitirmesine rağmen tekrar başlatmıştı bir ara şimdi ne oldu bilmiyorum ama GTX1660 gayet performanslı bir kart alınır. neredeyse 3050 dengi bildiğim.

piyasa her gün düşerken ben almam bu kasayı. sahibinden al satçı dolu 10k veren üzerine 1.2k falanda verir g4ü alır. 11200e anında verir şuan al satçılar.
en az 25 Baz faiz arttıracak amerika 15 martta. biliyorsunuzdur umarım. PİYASA HER GÜN DÜŞÜYOR diye bir olay yok. indirimleri piyasa sanmayın lütfen.

en az 25 Baz faiz arttıracak amerika 15 martta. biliyorsunuzdur umarım. PİYASA HER GÜN DÜŞÜYOR diye bir olay yok. indirimleri piyasa sanmayın lütfen.
biliyorum o yüzden dolardayım. Ama kartlar msrp fiyatlarina yaklaşsa bile şuanki dolar kuruyla yine bir şeyler yapilabilir

Niye alınmasın hocam? Nvidia bile alınsın diye 1050 üretimini bitirmesine rağmen tekrar başlatmıştı bir ara şimdi ne oldu bilmiyorum ama GTX1660 gayet performanslı bir kart alınır. neredeyse 3050 dengi bildiğim.
Benim de ihtiyacım var ama ben Abdullah beyin sistemlerini seviyorum bak hala stok var sence neden talep donanım arşivinin çıkardığı sistemler kadar değil çünkü fiyat performansın dibini çıkarıyor

Benim de ihtiyacım var ama ben Abdullah beyin sistemlerini seviyorum bak hala stok var sence neden talep donanım arşivinin çıkardığı sistemler kadar değil çünkü fiyat performansın dibini çıkarıyor
Konu o değil ki. Abdullah abi 10.000TL ile 3050 çıkarmışken 10.000 ile 1660 almak saçma ama GTX alınmaz demek de saçma GTX hala alınabilir ve performanslı kartlar özellikle 1660.

Şu 5 dakikada biten F/P sistemleri piyasaya dahil etmeyin lütfen. Abdullah abi şimdi 3800 TL'ye 3050 sattı diye hiçbir sistem alınmayacak mı? eğer o mantık olsaydı kendi sistemide F/P olmazdı.
1660Ti 3050 gücünde zaten. RTX'i açacağın bir kart değil. FPS'in 70'ten 30-40'lara düşecek. DLSS ile geri 50-60 bandına çıkacak.
çoğu oyunda da DLSS teknolojisi yok.

Şu 5 dakikada biten F/P sistemleri piyasaya dahil etmeyin lütfen. Abdullah abi şimdi 3800 TL'ye 3050 sattı diye hiçbir sistem alınmayacak mı? eğer o mantık olsaydı kendi sistemide F/P olmazdı.
1660Ti 3050 gücünde zaten. RTX'i açacağın bir kart değil. FPS'in 70'ten 30-40'lara düşecek. DLSS ile geri 50-60 bandına çıkacak.
çoğu oyunda da DLSS teknolojisi yok.
keşke 5 dk sürse o kadar bile sürmüyor.

Gülen arkadaşlar Rtx in sunduğu teknolojiyi gtx sunuyor mu kaldı ki Rtx 3050 fiyatına gelen bir sistem biraz bekleyin yine Rtx 3050 Li sistemler çıkar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben şahsi fikrim olarak beklicem eminim ki gelicek sistem piyasayı alt üst edecek içime öyle doğuyor inşallah yine Nvidia olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Özellikle bu gülen arkadaşlara bir soru sorucam aynı fiyata Rtx 3050 Li sistem çıksa onu mu alırdınız gtx 1660ti olan sistemi mi alırdınız

Son düzenleme:
Geri