Neler Yeni

Vok Newyear Sistem !!! 12999tl

CptSpork

80+ Bronze
Vok Friday 2'ye göre sanki daha kötü olmuş pek benzer olmamış.
Gigabyte Eagle kartlarda herkes ısınma sorunu olduğunu söylüyor. Ram ve M2 nasıldır bilmiyorum ama itopya yılbaşı öncesi elindeki fazla GoodRam parçaları eritmek için hazır sistemlerle iteliyorlar gibi.
Rampage pek kaliteli bir marka olmayablir ama rampage diye de psuya direkt laf yapmamak lazım. Bu psuyla hiç sorun yaşayan görmedim. Sistem alındıktan sonra psu değiştirilir çok kasmaya gerek yok bence. Alan arkadaşlara hayırlı olsun.

Karacabey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
731
İsim
Abdullah

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Bu işte bir terslik var 🤔

Ekler

• Screenshot_2022-12-26-22-52-21-839_com.sahibinden.jpg
    Screenshot_2022-12-26-22-52-21-839_com.sahibinden.jpg
    485.8 KB · Hit: 106

Ademmk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Adem
biriniz al diye biriniz alma ne yapcam lann
Dostum başkalarının sözleriyle al/sat yapacaksan hiç yapma. Al/sat yapanlar neyin ne kadar edeceğini, ne kadara satabileceğini bildiği için para kazanıyor. Biri al biri alma diyor diye alıp almayacağına karar veremiyorsan bu işi yapmaman kendi hayrına olur. Bunların hepsi kendi görüşüm, dinleyip dinlemekte tabii ki özgürsün.

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,555
İsim
ali
Bu işte bir terslik var 🤔
hoooohh
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum başkalarının sözleriyle al/sat yapacaksan hiç yapma. Al/sat yapanlar neyin ne kadar edeceğini, ne kadara satabileceğini bildiği için para kazanıyor. Biri al biri alma diyor diye alıp almayacağına karar veremiyorsan bu işi yapmaman kendi hayrına olur. Bunların hepsi kendi görüşüm, dinleyip dinlemekte tabii ki özgürsün.
haklı

no-name

80+ Silver
Doğru

Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Onur Uygun
İlgilendiği Kategoriler
PC toplama
Instagram
onur27uygun

heatherby

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Numan can
Al sat için değil ama kaynım 3060 lı sistem bekliyordu. Bu parçalara piyasada sıfır 14,500 k dan başlıyor. Uygun görünce aldık. Tabi her parçanın daha üstü daha iyisi vardır onlarda bu paralara gelmez şahsen.Genel kendi düşüncesini paylaşanlara bişe demiyorum ama sanki stok bitmeden alamayanlar sistemi kötülemeye gelmiş gibi.

CptSpork

80+ Bronze
Al sat için değil ama kaynım 3060 lı sistem bekliyordu. Bu parçalara piyasada sıfır 14,500 k dan başlıyor. Uygun görünce aldık. Tabi her parçanın daha üstü daha iyisi vardır onlarda bu paralara gelmez şahsen.Genel kendi düşüncesini paylaşanlara bişe demiyorum ama sanki stok bitmeden alamayanlar sistemi kötülemeye gelmiş gibi.
Hocam bana ithafen diyorsanız 3 aydır piyasayı takip ediyorum kendim de 3060'lı sistem baktığım için ekstra hakimim fiyatlara vb. Ben vok friday 2 aldım bununla arasında 1k fark var ama aradaki ekran kartı farkı biraz fazla. Asus dual 3060 olsa gene iyi ama gigabyte eagle serisini araştırırsanız soğutmada başarılı olmadığını anlarsınız. Ama yinede güzel sistem zamanla geliştirilir. Yılbaşından önce iyi kapmışsınız hayırlı olsun.

heatherby

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Numan can
Hocam bana ithafen diyorsanız 3 aydır piyasayı takip ediyorum kendim de 3060'lı sistem baktığım için ekstra hakimim fiyatlara vb. Ben vok friday 2 aldım bununla arasında 1k fark var ama aradaki ekran kartı farkı biraz fazla. Asus dual 3060 olsa gene iyi ama gigabyte eagle serisini araştırırsanız soğutmada başarılı olmadığını anlarsınız. Ama yinede güzel sistem zamanla geliştirilir. Yılbaşından önce iyi kapmışsınız hayırlı olsun.
Yok hocam genel olarak yorumları okudum söylenenler mantıklı. Ancak bu sistem için abartılı yorum yapanlar için söyledim.Aman aman g.o gibi bir durum yok bence.

ozy_34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Özgür Boşnak
yılbaşından sonra hiç alamayacaksın ufak tefek şeylere takılmamak lazım

me1ster

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
Mert C.
psu anakart leşşşş

Top Bottom