13 bin TL'ye ne bekliyorsun asus rog anakart felan mı sadece ekran kartı 9 binpsu anakart leşşşş
13 bin TL'ye ne bekliyorsun asus rog anakart felan mı sadece ekran kartı 9 binpsu anakart leşşşş
kart da 9 k etmiyor ki normalde13 bin TL'ye ne bekliyorsun asus rog anakart felan mı sadece ekran kartı 9 bin
kaç para ediyorkart da 9 k etmiyor ki normalde
Eagle 3060ti ı 5kya satıyorlar ikinci elkaç para ediyor
dostum 4 de bulursun pazarlıkla ne olduğu ne yapıldığı belli deil kolay kolay güvenilmez 2.elEagle 3060ti ı 5kya satıyorlar ikinci el
Testleri yapıp aldıktan sonra sıkıntı yok bi de garantili bulursan ne güzeldostum 4 de bulursun pazarlıkla ne olduğu ne yapıldığı belli deil kolay kolay güvenilmez 2.el
Kardeş neyi kötülüyosunuz anlamıyorum ki. Sıfır kapalı kutu parçalarla aynı sistemi topla desek toplayamazsın, burda polemik yapıyosunuz.kart da 9 k etmiyor ki normalde
5600 12100f den daha iyi .D?Dün mert bayantemurunkini aldım bunun işlemci daha iyi
Testlerine bakabilirsin5600 12100f den daha iyi .D?
bana bulsana bir tane. At özelden alıcam. Harici olarak da sistem topluyorum kafama yatarsa alırım. Günlerdir bakıyorum 2.el sitelerine 6dan aşağı düzgün 3060ti yok bitik hepsi. 3060lar da 5500den başlıyor.Eagle 3060ti ı 5kya satıyorlar ikinci el
Baktim ve hala ayni fikirdeyim.Testlerine bakabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
5600 daha iyi