Neler Yeni

Volim icicem başka ne içim

bıraktım

80+ Bronze
eğer hızlıca sarhoş olup partilemek eğlenmek gibi bi amacın varsa 2-3 volimi arka arkaya dik mezesi filan olmaz eğer evdeysen alkol denemek gibi bi amacın varsa bira al yanına fıstık sade ruffles patates cipsi bira olarak ilk defa içeçceksen carlsberg corona filan alabilirsin ben amsterdam içiyorum ama biraz daha ağır yeni başladıysan sevmezsin bıkarsın

KlausM

80+ Silver
eğer hızlıca sarhoş olup partilemek eğlenmek gibi bi amacın varsa 2-3 volimi arka arkaya dik mezesi filan olmaz eğer evdeysen alkol denemek gibi bi amacın varsa bira al yanına fıstık sade ruffles patates cipsi bira olarak ilk defa içeçceksen carlsberg corona filan alabilirsin ben amsterdam içiyorum ama biraz daha ağır yeni başladıysan sevmezsin bıkarsın
3 volim içti diyelim eve nasıl dönücek bu adam :kekw:

KlausM

80+ Silver
volim bira deği bu arada bunu bil ilk olarak, gayler içer genelde diye tas tas geçerler bira içenler neyse ilk defa içeceksen Carlsberg veya sarı tuborg al gidipte votkadır viskidir fln içme bayılırsın sonra başına iş alma

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,241
İsim
Diyarhan
Volim içmeyin leş gibi bir alkol. Eğer tek içmeyeceksen Doluca Kav şarap al içiceğin orta fiyatlı en iyi şaraptır. Onun dışında bira da önermem vodka içebilrisin.

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,560
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758

Rakunabii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
660
İsim
durden
volim bira deği bu arada bunu bil ilk olarak, gayler içer genelde diye tas tas geçerler bira içenler neyse ilk defa içeceksen Carlsberg veya sarı tuborg al gidipte votkadır viskidir fln içme bayılırsın sonra başına iş alma
sevilmeyen her şeyin gaylere kakalanmasına patlıyorum :D

Top Bottom