Uchiha Obito
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 148
- İsim
- Ahmet Şanver
Merhaba, pcde xboxu açtığımda güncelleme yapıyor ve sonrasında başlıkta yazan hatayı veriyor. Uygulamalar kısmından programı sıfırla onar gibi seçenekleri denedim yine de olmadı. CMD den bazı kodları denedim yine olmadı. Bazı okuduğum yerlerde microsoft storedan kaynaklı olabilir yazıyordu. Ordan yapayım diyorum ama microsoft store da hiçbir uygulamayı indirmiyor güncellemiyor. Sadece "bekliyor, indiriyor, lisans alınıyor" gibi ibareler yazıyor ama inen bir şey yok. Başka bir yerde windows update ile alakalı olabileceği yazmış, onunla alakalı olarak sorun gidericiden sorun gider yaptım olmadı. 4 5 gün önce güncelleme yaptı ancak şuan onda da bir güncellemeyi yapmıyor hata veriyor. İnternette araştırdığımda bu windows update güncellemeyle alakalı sorun yaşayan çok fazla kişi var.
Sonuç olarak öylece kalakaldım ve bir türlü xboxu açamıyorum. Diğer 2 uygulama da cabası. Ne yapabilirim bilgisi olan var mı?
Sonuç olarak öylece kalakaldım ve bir türlü xboxu açamıyorum. Diğer 2 uygulama da cabası. Ne yapabilirim bilgisi olan var mı?