🔥İndirim Volkswagen Taigo ve T-Cross Modellerinde Bayiye Özel Fiyatlar

Arkadaşlar bu arkadaşın yanlış yorumlarını dikkate almayın.
Bu özellik var diyip övündüğü özellikler haftasonu yıkıp dökmeye kullandığım e39'da da var arkadaşlar hatta ekstrası bile var. Bunların yaptığı hatayı yapıp düşmeyin. İlk cümlesine gidin bakın böyle dolu bir araba falan diyor.. Taigo'da çift tako yok şaka gibi. Yani devir ve hızı aynı anda göremiyorsunuz. T-cross dediği arabada T-Roc ile Taigo karışımı bir şey, Allah büyük konuşturmasın, böyle sıfır araçlara bineceğime 3-4 yaşında full paket araçlara binerim önemli değil. Siz sıfır araç aldım mutluluğu yaşamak istiyorsanız sizlere kalmış tabii.

Hem yanlış bilgi veriyor hem de kendi kendine sinirleniyor. Bir de övündüğümü falan söyleyip yalan ithamda bulunuyor.
Sıfırda bu dolulukta maalesef öyle araç bulunmuyor. Performans olarak diyorsanız performansı gayet iyi. 0-100 10sn.
Konuyu açan arkadaşın "sıfır fiyatta bu dolulukta araç pek yok" cümlesine çok takılmış olsa gerek. Onu da benim dediğimi zannediyor. Büyük bir vaka! Herhalde en düşük pakette bile kablosuz car play, geri görüş kamerası, hız sabitleyici, led farlar olması canını sıktı. Olacaktı şöyle halojen farlar, sadece ön arka park sensörü ordan zorbalayacaktı, yapamadı içinde kaldı sanırım. :) Bmw kullandığını bilsem zaten cevap vermezdim.

Arkadaşlar bu gün aracın ödemesini yapmaya gittim. İnşallah Cumartesi teslim alacağım. Teşhir aracı inceledim( O da satılmış :) ) çok beğendim. VW Kalitesini hissettim. Kapılar taş gibi ağır. Bagaj kapağı ağır. Telemaşa değil her tuttuğunuz yüzey plastik aksamlar dahil plastikte olsa kalitesini hissettiriyor. Donanım olarak dolu bir araç olduğunu söylemek gerek. İnşallah kullandığımda da memnun kalırım.

Bu arada bayiler araçları yok satıyor. Taigo ve T-Cross'ta. Şuan hiç bir yerde stok kalmamış durumda. Yine de alacaklar sorgulamaya devam etsin derim. Bir kişiye kredi çıkmadığı için aracı boşa çıktı ve 2 dakika içinde satıcılardan hızlı olan müşterilerini arayıp ürünü sattı :) Ama maalesef stokçuluk bu konuda da devam ediyor. Bayiye sorduğumda galericilere vermediklerini fakat bireysel olarak galericilerin gelip farkettirmeden alabildiğini söyledi. Çok saçma ama şuan 2. el fiyatları aracın daha yüksek.

Araçla ilgili deneyimlerimi teslim alıp 1000km sonrasında paylaşıyor olacağım. Düşünenler içinde rehber olur.
Hocam hayırlı olsun da daha önce hangi ww modeline bindin de bunda da o kaliyeyi hissettin merak ettim.
tuttuğun her şey dandik plastik ww demeye bin şahit ister. önüne arkasına 2 led takmışlar ww diye itekliyorlar.
Aracın malzeme kalitesi yerlerde bir kere. arka koltukta sağa otur sol taraf havaya kalıyor sola otur sağ aynı şekil 70 kiloyum bu arada.
Motora çok takan olmuş aracın en iyi parçası motoru onun da dandiği olsa ellerinde onu takarlardı eminim ama hali hazır var olanı kullanmışlar.
Tiago ve t cross ww falan değil alırken ne aldığınızı bilin.
o logunun yerine tofaş logosu olsaydı herkes şöyle derdi:
Tofaş yine kendine yakışır bombok bir araç yapmış.
1.5 m ye alan varsa hayırlı olsun zaten o paraya egea vermiyorlar. ama şunu bilsinler egeadan daha dandik bir araç aldılar.
peki ww dandik mi?
hayır ww bence de kalite marka türkiyede bir çok markadan ama bu iki modeli çöp.
t roc alınır ww den bu sınıfta. ounun kalitesi gibi fiyatının da bunlarla bir alakası yok zaten.

Bir sanayi ustasi soyle demisti. Size bir usta olarak tavsiyem 1.0 ve 1.2 motor araçları alın :) Bir dost tasviyesi istiyorsaniz da bu kucuk motorlardan uzak durun. Cunku sanayi 1.0 olup daha 30 40 binde araçlarla dolu.

Motoru begenmeyenler 12 yasinda q3 falan bakabilir ayni fiyata. Sanki o cok daha dayanikliymis gibi :kappa:

Fiyatlar gayet uygun. ikinci el piyasasinda bu paralara otomatik 200 bin kmleri gormus 10 yaşında araçlar var. İsteyen tabi ki bu görmüş geçirmiş tecrübeli araçları degerlendirebilir.

Clio parasina otomatik cross veriyor veriyor adamlar neyini begenmiyorsunuz anlamadım. Altın bu şekilde artmasa gidip bende alacağım o derece

Motoru begenmeyenler 12 yasinda q3 falan bakabilir ayni fiyata. Sanki o cok daha dayanikliymis gibi :kappa:

Fiyatlar gayet uygun. ikinci el piyasasinda bu paralara otomatik 200 bin kmleri gormus 10 yaşında araçlar var. İsteyen tabi ki bu görmüş geçirmiş tecrübeli araçları degerlendirebilir.

Clio parasina otomatik cross veriyor veriyor adamlar neyini begenmiyorsunuz anlamadım. Altın bu şekilde artmasa gidip bende alacağım o derece
Agam cheryler var 2. El bu fiyata(20.000 km civarı bulunur), ıslak tip getrag çift kavrama 190 beygir, gepgeniş. Alman arabası falan demeyin her markada her araba iyi değil. VW deyince bizim millet bişey sanıyor, elektrikli arabada yoklar bile, umarım kısa sürede silinirler piyasadan

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,930
Üyeler
184,703
Son üye
Melow
Geri