Voltaj düşürme

Kerem gök

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,087
Pc çok ısındığı için biraz voltaj düşürücem. Pc ye zararı olur mu ömrünü kısatır mı. 1650super kullanıyorum. KISACA TÜM ARTI VE EKSİLERİNİ SÖYLER MİSİNİZ

Dokunmayın stabilize bozulur ise sürekli mavi ekran yersiniz ayrıca 1650S ısınan bir kart değil.

Kasam sauna :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

80 85 arası fortnite gibi orta seviye oyunda iyi midir . destansı ve orta ayarlarda
İyi değil. Kasanın kapağını açın.

bi etkisi olur mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bi de 80 85 dereceler PC ömrünü kısaltır mı
Sıcaklık, ömrünü azaltmaz. Yüksek sıcakta çalıştığı için performans kaybı yaşarsın. Kapağı açarsan en azından hava alır kasa.

Sıcaklık, ömrünü azaltmaz. Yüksek sıcakta çalıştığı için performans kaybı yaşarsın. Kapağı açarsan en azından hava alır kasa.
knk vallaha içimi rahatlattın performansta sıkıntı yok cillop gibi ama pc bozulur ömrü azalır diye korkuyodum adamsın. yan kapağınıda açıcam

PC çok ısındığı için biraz voltaj düşürücem. PC ye zararı olur mu ömrünü kısatır mı. 1650super kullanıyorum. KISACA TÜM ARTI VE EKSİLERİNİ SÖYLER MİSİNİZ
kendim leptopda undervolt yaptım ve acayip değerlere çekmediğin sürece ne crash yersin ne mavi erkan. Hiç mavi ekran almadım, hiç crash da almadım.Yaklaşık 4 aydır böyle. Sorunum çözüldü ama yabancı kaynaklardan da destek alaiblirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,100
Üyeler
190,856
Son üye
Realtek
Geri