TahaCel
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 10,627
Peki herangi performanss kaybi oluyormuİşlemciye daha az elektrik gidiyor, daha az elektik gidince daha az ısınıyor.
Peki herangi performanss kaybi oluyormuİşlemciye daha az elektrik gidiyor, daha az elektik gidince daha az ısınıyor.
Peki herangi performanss kaybi oluyormu
ilk 4 dk da ısı 73 dereceydi 30 sn sonra baktım 96 derece
Post automatically merged:
blender
prime95 te custom ın üstünde blend yazıyodu o testi yaptım zaten başka blender e benzer bişey yoktu@keremcnsz24 Yardım et işler çıkmaza girdi.
İşlemci 100 derece olmuş, bu yüzden çekirdek kısmış olabilir.
İşlemcinin 100 derece olmaması lazım.
Bir terslik var.
prime95 te custom ın üstünde blend yazıyodu o testi yaptım zaten başka blender e benzer bişey yoktu
hocam sistem yeni 3 aylık oyun testi yapıcam şimdiHocam dediğim gibi işlemcinin 100 derece olmaması lazıö.
Sistem kaç aylık?
Oyunda kaç derece?
bi bios resmi atayım mı ?Hocam dediğim gibi işlemcinin 100 derece olmaması lazıö.
Sistem kaç aylık?
Oyunda kaç derece?
hocam sistem yeni 3 aylık oyun testi yapıcam şimdi
bi bios resmi atayım mı ?
ozaman stok ayarlara geri dönelim hocam nasıl yapacağım ?BIOS resmine gerek yok, voltaj zaten normal.
başka bir çözüm bulurum artık cbp falan kapatırımBIOS resmine gerek yok, voltaj zaten normal.
ozaman stok ayarlara geri dönelim hocam nasıl yapacağım ?
başka bir çözüm bulurum artık cbp falan kapatırım
pes 20 lite oynadım yarım saat normalde 80 lerde gezer ama uzun süre 73 derecede sabitlendiHocam bir oyun testi yapın, ayar yapmadan önce olan sıcaklıklar ile şimdiki sıcaklıkları karşılaştırın, ondan sonra sıfırlarız ayarları.