sorduk, söylemiyorlar. O koku kendilerine özel olarak geliyormuş. Volvonuz varsa anlarsınız zaten demek istediğimiservise sorsaydın
MERCEDES W213 E200 aracıma sıktıkları kokuyu sorunca söylüyorlar amasorduk, söylemiyorlar. O koku kendilerine özel olarak geliyormuş. Volvonuz varsa anlarsınız zaten demek istediğimi
amacım sidik yarıştırma değil dostum, işine bakarsan sevinirim. Üstelik sözde altında milyonluk araba var ama LCW den gördüğün ayakkabının muadilini sana Adidastan önerince pahalı geliyor ve alamıyorsun. Bari düzgün kolpa sıkMERCEDES W213 E200 aracıma sıktıkları kokuyu sorunca söylüyorlar ama![]()
Sen kokuyu servise sorup muadilini Mad parfümden alıyosun gibi geldi bana ?MERCEDES W213 E200 aracıma sıktıkları kokuyu sorunca söylüyorlar ama![]()
Volvonuz varsa anlarsınız zaten demek istediğimi
bir siz akıllı değilsiniz yani
amacım sidik yarıştırma değil
Üstelik sözde altında milyonluk araba var ama LCW den gördüğün ayakkabının muadilini sana Adidastan önerince pahalı geliyor ve alamıyorsun
hadi naş kendi konuna.
Arkadaştan ziyade sen, aşırı tiksinç, egolu birine benziyorsun ki yazıların bunu destekliyor. Sordun söylemiyorsa senin tavrınla alakalıdır. Sen gibi biri gelecek böyle, ben olsam ben de söylemem.Bari düzgün kolpa sık
aynı koku başka araç modellerinde kullanılmıyor, volvosu olmayan birisi o kokuyu bilmez ona göre de destek olamaz arkadaşa bunu açıklamak istedim ancak anlayacağı yok.Arkadaştan ziyade sen, aşırı tiksinç, egolu birine benziyorsun ki yazıların bunu destekliyor. Sordun söylemiyorsa senin tavrınla alakalıdır. Sen gibi biri gelecek böyle, ben olsam ben de söylemem.
Sahip olduğum araç ile hava attığım yok dostum bu koku sadece volvolarda varNe volvon varmış be girdiğin havalara bak![]()