Yardım Volvo S90 OTOKOÇ Koku

Lympha

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
807
Volvo S90 aracımı Otokoça servise götürdüğüm de içinde her seferinde , aynı , mükemmel bir koku oluyor . Bu kokunun ne olduğunu bilen var mı acaba?

servise sorsaydın

servise sorsaydın
sorduk, söylemiyorlar. O koku kendilerine özel olarak geliyormuş. Volvonuz varsa anlarsınız zaten demek istediğimi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

herkes özellikle o koku için aracını serviste yaptırıyor

bir siz akıllı değilsiniz yani

sorduk, söylemiyorlar. O koku kendilerine özel olarak geliyormuş. Volvonuz varsa anlarsınız zaten demek istediğimi
MERCEDES W213 E200 aracıma sıktıkları kokuyu sorunca söylüyorlar ama :)

amacım sidik yarıştırma değil dostum, işine bakarsan sevinirim. Üstelik sözde altında milyonluk araba var ama LCW den gördüğün ayakkabının muadilini sana Adidastan önerince pahalı geliyor ve alamıyorsun. Bari düzgün kolpa sık :D hadi naş kendi konuna.

üstelik bahsettiğimiz arabaların piyasa fiyatı da aynı neyin havasını atmaya çalışıyorsun onu da çözemedim.

Volvonuz varsa anlarsınız zaten demek istediğimi
bir siz akıllı değilsiniz yani
amacım sidik yarıştırma değil
Üstelik sözde altında milyonluk araba var ama LCW den gördüğün ayakkabının muadilini sana Adidastan önerince pahalı geliyor ve alamıyorsun
hadi naş kendi konuna.
Bari düzgün kolpa sık
Arkadaştan ziyade sen, aşırı tiksinç, egolu birine benziyorsun ki yazıların bunu destekliyor. Sordun söylemiyorsa senin tavrınla alakalıdır. Sen gibi biri gelecek böyle, ben olsam ben de söylemem.

Arkadaştan ziyade sen, aşırı tiksinç, egolu birine benziyorsun ki yazıların bunu destekliyor. Sordun söylemiyorsa senin tavrınla alakalıdır. Sen gibi biri gelecek böyle, ben olsam ben de söylemem.
aynı koku başka araç modellerinde kullanılmıyor, volvosu olmayan birisi o kokuyu bilmez ona göre de destek olamaz arkadaşa bunu açıklamak istedim ancak anlayacağı yok.

üstelik servise sormak yerine buraya konu açıcak da değiliz yani. Adamlar söylemiyor kokunun ne olduğunu sırf daha çok kendilerine müşteri çekmek için. Gidip soradabilirsiniz bir volvo servisine, diğer servislerin aksine kullandıkları koku çok farklı ve hiçbir şekilde söylemiyorlar.

Ne google da, ne de başka yerde yazmıyor. Bulunamayan bir koku, bayadır araştırıyorum bu kokuyu ancak servise de özel olarak geliyormuş. Yani servis de kokunun ne olduğunu bilmiyor sadece koku kendilerine geliyor ve kullanıyorlar, acaba başka bilen kendi aracında kullanan var mıdır diye bu konuyu açtım. Arkadaşın konu geçmişine de bakarsanız kimin tiksinç ve egolu olduğunu görürsünüz hocam. Ben buraya ayda yılda bir gelip destek alıp destek verip giden birisiyim. Sırf yorum kazanmak için boş yorum yapmıyorum arkadaşın "servise sorsaydın" demesi gibi. Koku konusunda yardımcı olabilicek arkadaşlar varsa çok sevinirim.

Son düzenleme:
1746684431760.webp

şunu da şuraya bırakıp uzuyorum ben.

Ne volvon varmış be girdiğin havalara bak :kekw:
Sahip olduğum araç ile hava attığım yok dostum bu koku sadece volvolarda var

örneğin volvo servisinin kullandığı parfüm ile audi servisinin kullandığı parfüm bir olmuyor

şu konuyu bir yerlerinizle okuyup sırf yorum kasıcam diye mesaj atmasanız mı

s90 diye belirtme sebebimse bazı araçlara bazı türde parfüm kullandıklarını duymuştum. kullandığım bu araç üzerindeki kokudan farklı koku önerilmesin diye belirttim.

Geri