Neler Yeni

volvo xc90 vs tesla model x

akıllıvelet

80+ Bronze
BIM prezervatifinden çıkmış velet, metal yorgunluğu denen nane var ha aynı modelleri kıyaslayacaksan o bütçeyle bu kadar rezil puanlara bakabilirsin. Seçmece kazaların olduğu videoları alıp alıp atıyorsun, anan baban seni youtube'dan bakarak yapmış galiba.

Yarı fiyatına allah olmuş bu araç o mantıkla
Türkiş yazarsan sevinirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

''çıkmış velet, metal yorgunluğu denen nane var'' şu cümleden bi b?k anlayan varmı(süper gücü olması lazım)

Şu gerçeği birtek Allah değiştirebilir o gerçekte VOLVO DÜNYANIN EN SAĞLAM ARABASIDIR

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Mustafacan Mermer
Instagram
canmermer06
Bence gereksiz bir karşılaştırma. Tesla elektrikli Volvo klasik iym motor kullanıyor. Polestar olsa bi nebze. Sağlamlık için yapılan yorumlara şöyle 3 yıldız kadar fiziksel dayanıklılık geri 2 yıldız güvenlik opsiyonları ile ilgili. XC90 bu arada çok güzel içine bir oturmanız gerek koltuklar poponuzu mutlu ediyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Ahmet
Alıntıyı görüntüle

anlayan anladı
Teslaya plastik mi diyorsunuz ? Volvo çelik sanki. Şarj etmek dışında tesla ile volvo arasında teslayı seçerim. Ayrıca tesla yolcu koruması gibi testlerde daha başarılı. YouTube dan volvo fanının yaptığı videoyu izleyip teslaya plastik demek yerine euro ncap gibi yerlere bakın sizin için daha iyi olur

''çıkmış velet, metal yorgunluğu denen nane var'' şu cümleden bi b?k anlayan varmı(süper gücü olması lazım)

Şu gerçeği birtek Allah değiştirebilir o gerçekte VOLVO DÜNYANIN EN SAĞLAM ARABASIDIR
Örneğin 2021 model araçla 2000 model aracı kıyaslayıp volvo tank diyorsunuz.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
bak bakalım bu arka tampon testimiymiş
90'larda üretilmiş bir ford ile 2000'li yıllarda üretilmiş bir volvoyu karşılaştırmak sadece volvo en sağlam araba diyen ve volvo hakkında başka hiç bir bilgi bilmeyen fanboyların yapacağı iş
Saçma karşılaştırmalar göstererek sağlamlığı kanıtlayamayız. Aynı dönemde üretilmiş bir rakibi ile karşılaştırılmış bir videosu varsa kanıtlyabilirsin ama böyle fanboyların videoları gibi videolarla kanıtlayamazsın.
Volvo sağlam değil demiyorum veya ford hiç sağlam değil demiyorum sadece düzgğn karşılaştırmanı söylüyorum.
Volvo da rakipleri arasında sağlamlığı ile biliniyor

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
içine sinmediyse birtane daha gösteriyuim al sana arka TAMPON https://www.youtube.com/shorts/eiE_wuTICsk
Bu test de eşit koşullarda yapılmamış. Yine söz konusu bmw de 1995 yılında piyasaya sürülmüş bir araç. Ayrıca videosu yavaşlatılmış olmasına rağmen, volvodan daha hızlı ilerlediğini görebiliyoruz. Ayrıca videonun sonundaki logo da durumu çok açık bir şekilde anlatıyor. TİKTOK'un volvo fan sayfası.
1636463124496.png

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bu test de eşit koşullarda yapılmamış. Yine söz konusu bmw de 1995 yılında piyasaya sürülmüş bir araç. Ayrıca videosu yavaşlatılmış olmasına rağmen, volvodan daha hızlı ilerlediğini görebiliyoruz. Ayrıca videonun sonundaki logo da durumu çok açık bir şekilde anlatıyor. TİKTOK'un volvo fan sayfası.
Alıntıyı görüntüle
Konuyu açanda volvo fanboyu
Sadece mesaj kasmak için açmış konuyu. Soruyor xc90 mı tesla mı diye ama biri tesla deyince hemen volvo daha sağlam bir daha düşün istersen yazmış buradan bile fanboy olduğy çıkarılıyor

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Konuyu açanda volvo fanboyu
Sadece mesaj kasmak için açmış konuyu. Soruyor xc90 mı tesla mı diye ama biri tesla deyince hemen volvo daha sağlam bir daha düşün istersen yazmış buradan bile fanboy olduğy çıkarılıyor
İnsanları durduk yere yanlış yönlendirmesin diye doğrusunu yazıyorum. Buna inanan da çıkar çünkü. Hız varsa sağlam araba yoktur.

Bu da volvo.

2a4fd695a1c7ce33dd89f138c43f8a43.jpg

Kapatılmış Hesap

80+ Bronze

Daha soru edatını ayıramayan, metal yorgunluğunun anlamını bilmeyen, "birtek" diye yazarak yazım hatası yapan "bi" vs yazan çocuğun annesi babasına Volvo sayesinde vermiş olacak ki aşk yaşıyorsun. Tohumunun atıldığı toprak kendine çekiyor tabi.

İnsanları durduk yere yanlış yönlendirmesin diye doğrusunu yazıyorum. Buna inanan da çıkar çünkü. Hız varsa sağlam araba yoktur.

Bu da volvo.

Alıntıyı görüntüle
Dediğine birebir katılıyorum ve ekliyorum, dikkatsizsen tank sürsen bir halt olmaz. Tren kazalarında Range Rover içinden kıyma gibi çıkmış kişilerin haberlerini okuyabilirler ya da trafik polisi tanıyorlarsa sorsunlar. Kolu 500m ötede kafası ise konserve kutusunun kapağı gibi ezilmiş halde parça parça cenaze için poşete koyup veriliyor. Yolların bozuk olduğu ve kuralların uyulmadığı ülkemizde her şey kişinin kendi suçu da değil maalesef.

Top Bottom