Vozol Star aroma önerisi

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,864
20K Vozol alacağım bizim Tobaccoda olan aromalar fotoğrafta hangisi alınır? Tatlı olabilir.

Ekler

• IMG-20241107-WA0008.jpg
    IMG-20241107-WA0008.jpg
    453.7 KB · Hit: 1,833
20K Vozol alacağım bizim Tobaccoda olan aromalar fotoğrafta hangisi alınır? Tatlı olabilir.
Allahım cherry cola ne yarabbim hayatımda böyle bir iğrenç tat görmedim
onu bilmem de kesinlikle cherry cola tercih etmedim
Ama ben olsam watermelon ice tercih ederdim herhalde
Bu konuyu cherry cola ismini görmemem için dua ediyordum

Allahım cherry cola ne yarabbim hayatımda böyle bir iğrenç tat görmedim
onu bilmem de kesinlikle cherry cola tercih etmedim
Ama ben olsam watermelon ice tercih ederdim herhalde
Bu konuyu cherry cola ismini görmemem için dua ediyordum
Cherry kola da içtim tadı gayet iyi neden beğenmedin ki?

Grape ice da böyle hafif mayhis baymayan bir tat var
Love 777 de guzel bir sure sonra bayabilir ama hafif tatli seviyorsan baymaz.
Watermelon ice da guzel.
Ama benim favorim double apple ice da burada yok sanirim. İstanbulda misin?

Grape ice da böyle hafif mayhis baymayan bir tat var
Love 777 de guzel bir sure sonra bayabilir ama hafif tatli seviyorsan baymaz.
Watermelon ice da guzel.
Ama benim favorim double apple ice da burada yok sanirim. İstanbulda misin?
çok bayıyor tadıda çok hoş değil
Ben Blue Razz İce alırdım
Blue Razz İce ile Dragon Strawnana arasında kaldım tatlı istiyorum 1 saate alicam hangisi?

Peach Mango Watermelon öneririm pişman olmazsın, şu tadı beğenmeyen kimseyi görmedim öyle 3-5 çekime baymıyor da.

Peach Mango Watermelon öneririm pişman olmazsın, şu tadı beğenmeyen kimseyi görmedim öyle 3-5 çekime baymıyor da.
Hocam şimdi bir arkadaştan Star 20bin çekimlik istedim bana bunları attı.İlk star 20k watermelon ice’ımıda burdan aldım.fakat muhtemelen çakmaydı çünkü karpuz tadı falan gelmiyordu.şimdi çok aroma var ve kararsız kaldım ama aklımdaki aroma;”Raspberry Apple Watermelon Pineapple” Arkadaşa söyledim onu zaten ben bir ara almıştım tadı çok iyi falan diye övdü baya bu aromayı,Bu yaşadığım olaydan sonra watermelon ice veya blue razz ice almayı düşünmüyorum açıkçası blue razz ice’ında tadına şurup gibi falan fistan diyorlar.Sizce söylediğim aroma alınır mı nasıl veya ne önerirsiniz?hiç adını duymadığım aromalar var burda,mesela cappuccino?! Nusret mi burası kardeşim diyesim geldi mesela,değişik değişik aromalar var.Golden Slush, Melon Falanda dikkatini çekti fakat dediğim aromayı övdüğü için bildiğim şeyi almak daha mantıklı geldi.Sizce?

Ekler

• IMG_9676.webp
    IMG_9676.webp
    199.6 KB · Hit: 171
Hocam şimdi bir arkadaştan Star 20bin çekimlik istedim bana bunları attı.İlk star 20k watermelon ice’ımıda burdan aldım.fakat muhtemelen çakmaydı çünkü karpuz tadı falan gelmiyordu.şimdi çok aroma var ve kararsız kaldım ama aklımdaki aroma;”Raspberry Apple Watermelon Pineapple” Arkadaşa söyledim onu zaten ben bir ara almıştım tadı çok iyi falan diye övdü baya bu aromayı,Bu yaşadığım olaydan sonra watermelon ice veya blue razz ice almayı düşünmüyorum açıkçası blue razz ice’ında tadına şurup gibi falan fistan diyorlar.Sizce söylediğim aroma alınır mı nasıl veya ne önerirsiniz?hiç adını duymadığım aromalar var burda,mesela cappuccino?! Nusret mi burası kardeşim diyesim geldi mesela,değişik değişik aromalar var.Golden Slush, Melon Falanda dikkatini çekti fakat dediğim aromayı övdüğü için bildiğim şeyi almak daha mantıklı geldi.Sizce?
Hocam sana önereceğim love 777 var sonrasında Golden blush var muzlu diye geçiyor ama bildiğin bimdeki muzlu sütteki tadın az aromali hali ben sevdim. Kahvelilerin de tadı güzel ama ağır bence kafa agritir. Cool wind bubblegumun tadı diş macunu gibi ben sevmedim. Blue razz böğürtlenli ama ağır bence kahveli gibi kafa agriyor ben sevmedim sattım. Candy de güzel hafif şekerli ferah bir tadı var.

Geri