kaç vp kazandın ne kadar zamanda?Thortugga. Adam gibi adam
Çekilişten kazandim 2 tane hatirlamiyom baya oldu bide 2 tane aldim heralde 1200vp felan muhabbeti guzelkaç vp kazandın ne kadar zamanda?
Knk vermiyor ben aldim vermediWonblack_
Vp'ler çok düşük sp'ye alınabiliyor ama stok falan takip etmen lazım vaktim var dersen bu yayıncıdan güzel kasılır
1200x2... matematiğimi kullanacam birazdan cevap veririmÇekilişten kazandim 2 tane hatirlamiyom baya oldu bide 2 tane aldim heralde 1200vp felan muhabbeti guzel
Mesaj otomatik birleştirildi:
Knk vermiyor ben aldim vermedi
Diyor ki adam stok takibi yapın dc sunucusunda aktif olduğu zaman alın diyor tabii senin gibi arkadaşlar girip direkt almak isteyince vermiyor stok olmadığı zaman alınınca vermiyor onun takibini yapman lazımKnk vermiyor ben aldim vermedi
Nasıl yani hocam. Stok geldiği zaman alıcam sonrasında haber vermem vs. gerekli mi? Yoksa geldiği gibi alsam yetiyor mu?Wonblack_
Vp'ler çok düşük sp'ye alınabiliyor ama stok falan takip etmen lazım vaktim var dersen bu yayıncıdan güzel kasılır
Geldiği gibi alsan yetiyor ama stok bittiği zaman alırsan çekilişe katılmış oluyorsunNasıl yani hocam. Stok geldiği zaman alıcam sonrasında haber vermem vs. gerekli mi? Yoksa geldiği gibi alsam yetiyor mu?