Vr gözlük mü direksiyon setimi daha iyi

MASTERF5

80+
Reaksiyon skoru
75
Vr gözlük mü direksiyon setimi daha iyi direksiyon seti g29 almayı düşünüyorum hem ps 5 te hem pc de kullanmak hiçin ama vr almayıda düşünüyorum birini alırsam diğerini bir kaç ay sonra alabilirim sizce hangisi ni önce alsam daha iyi olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

vr şimdi alırsam meta quest 2 sonra alırsam 3

yada ps 5 vr

Vr gözlük mü direksiyon setimi daha iyi direksiyon seti g29 almayı düşünüyorum hem ps 5 te hem pc de kullanmak hiçin ama vr almayıda düşünüyorum birini alırsam diğerini bir kaç ay sonra alabilirim sizce hangisi ni önce alsam daha iyi olur

yada ps 5 vr
vr ile g29 birleştiginde ne oldugunu hayel et :D onun için ikiside

Ben direksiyon seçerdim.

Önce g29 sonra vr ve bu ikisinin birleştiğini düşün anlarsın ne demek istediğimi

Boş işlerle uğraşma direksiyon seti al .

ben olsam vr alırdım

Vr a gerek yok çünkü oyun çeşitliliği yok. Vr alacaksan oynayabileceğin en iyi oyun half life alyx diğeri boş. Forza da piyasa yapmak bunlardan çok daha iyi bir deneyim yada ETS 2 de sefere çıkmak. Ah ah canım çekti

Keyfin ne istiyorsa

yada ps 5 vr
Vr gözlüğü bence alma ilk aldığın zaman hevesten vakit geçirirsin ama bir zaman sonra atarsın bir kenara.

Geri