Vr gözlük mü direksiyon setimi daha iyi

MASTERF5

80+
Reaksiyon skoru
75
Vr gözlük mü direksiyon setimi daha iyi direksiyon seti g29 almayı düşünüyorum hem ps 5 te hem pc de kullanmak hiçin ama vr almayıda düşünüyorum birini alırsam diğerini bir kaç ay sonra alabilirim sizce hangisi ni önce alsam daha iyi olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

vr şimdi alırsam meta quest 2 sonra alırsam 3

yada ps 5 vr

Vr gözlük mü direksiyon setimi daha iyi direksiyon seti g29 almayı düşünüyorum hem ps 5 te hem pc de kullanmak hiçin ama vr almayıda düşünüyorum birini alırsam diğerini bir kaç ay sonra alabilirim sizce hangisi ni önce alsam daha iyi olur

yada ps 5 vr
vr ile g29 birleştiginde ne oldugunu hayel et :D onun için ikiside

Ben direksiyon seçerdim.

Önce g29 sonra vr ve bu ikisinin birleştiğini düşün anlarsın ne demek istediğimi

Boş işlerle uğraşma direksiyon seti al .

ben olsam vr alırdım

Vr a gerek yok çünkü oyun çeşitliliği yok. Vr alacaksan oynayabileceğin en iyi oyun half life alyx diğeri boş. Forza da piyasa yapmak bunlardan çok daha iyi bir deneyim yada ETS 2 de sefere çıkmak. Ah ah canım çekti

Keyfin ne istiyorsa

yada ps 5 vr
Vr gözlüğü bence alma ilk aldığın zaman hevesten vakit geçirirsin ama bir zaman sonra atarsın bir kenara.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,938
Üyeler
183,921
Son üye
Mehmet Akif Ünal
Geri